www.Horologivm.ro

Acasa » Laborator Horologivm » Servicii

Servicii

Servicii

Serviciile oferite de Laboratorul Horologivm sunt gama completa in materie de orologerie:

  • Intretinere periodica si restaurare ceasuri de lux, automatice/mecanice/quartz
  • Intretinere periodica si restaurare pendule
  • Restaurare mecansime valoroase ceasuri vechi
  • Reconditionare elemente exterioare ceasuri de mana (slefuiri bratari/carcase/geamuri)
  • Acoperire cu metale pretioase
  • Manufacturare geamuri cristal mineral sau safir
  • Autentificare ceasuri

Desi toate aceste servicii sunt fiecare in parte extrem de laborioase, incluzand multe etape tehnice extrem de stricte, nu le putem detalia pe toate aici , dar consideram o prioritate atentionarea si educarea iubitorilor de ceasuri asupra necesitatii unei intretineri corespunzatoare a ceasului.

Pentru a asigura o functionare cat mai corecta si o durata de viata cat mai mare a ceasului dvs. este absolut necesar sa fie efectuata o revizie generala la fiecare 4-5 ani. Daca ceasul dvs este unul cu complicatii atunci se recomanda o revizie generala la fiecare 3-4 ani.

 

Singurul laborator de orologerie din tara, in care nivelul executiei lucrarilor nu este cu nimic mai prejos de cel elvetian, Laboratorul Horologivm a fost cotat de catre specialistii Omega, ca fiind printre cele mai bune din reteaua acestora.

In ultimii ani, o pondere tot mai mare in lucrarile de reparatii orologere o constituie complicatiile unor recunoscute branduri printre care amintim doar:

A.Lange & Sohne, Audemars Piguet, Blancpain, Breguet, Frank Muller, Girard Perregaux, Glashutte, Jaeger LeCoultre, Jorg Hysek, Panerai, Patek Philippe, Roger Dubuis, Rolex, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin.

Laboratorul Horologivm este in acest moment si service autorizat pentru urmatoarele branduri orologere:

Maurice Lacroix, C.F. Bucherer, B - Swiss, Bucherer, Aerowatch, MeisterSinger, Traser si lista va fi completata cat de curand, odata cu incheierea contractelor de service.

 

 

 

« Inapoi

Glosar Bine de stiut Intrebari frecvente Cariere Contact

Site map Termeni si conditii de utilizare