www.Horologivm.ro

Acasa » Maurice Lacroix » Basel 2010

Basel 2010

Basel 2010

BASELWORLD  the World Watch and Jewellery Show sau locul unde incep afacerile si sunt create tendintele

In fiecare primavara, circa 2000 de companii de ceasuri, bijuterii si pietre pretioase  ssi prezinta cele mai recente creatii si inovatii in Basel.  Pe o suprafata de 160.000 mp, branduri din 45 de tari isi dezvaluie in premiera produsele la BaselWorld,  in peste 600 standuri de ceasuri, 750 de bijuterii si restul ale unor domenii conexe.

BaselWorld, in forma sa initiala, a fost un targ organizat la fiecare doi ani in Basel cu permisiunea Imparatului Frederic al III –lea. Prima expozitie elvetiana a avut loc in 1917 si abia in 1973 a fost deschisa pentru intreaga Europa, iar mai tarziu pentru intreaga lume în 1986. De atunci BaselWorld este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase targuri de bijuterii si ceasuri din lume si marca de excelenta elvetiana.

A  38-a editie  BaselWorld s-a incheiat anul acesta cu zambete pe fetele participantilor si asta deoarece primele luni ale anului au adus si primele semne de revenire pentru expozantii elvetieni.

2010 a inceput pe o nota pozitiva, cu exporturi de ceasuri  elvetiene in crestere pentru prima data in cincisprezece luni (+ 2,7% valoric in ianuarie si + 14,2% in luna februarie), iar aceste semne de revenire, au fost confirmate la Baselworld, considerat  cel mai important barometru.

Dorim sa va aducem mai aproape de lumea orologeriei elvetiene prezentandu-va noutatile lansate la Basel. Fie ca este vorba de modele de inovatie si design, fie ca este vorba doar de revigorarea colectiilor cu modele noi, lansarile Maurice Lacroix din acest an speram sa va incante si sa va trezeasca interesul. 

In urmatoarea perioada vom actualiza cu mai multe informatii paginile cu noutatile anului. Vizitati-ne!

Pentru mai multe detalii va asteptam cu mare drag la Monobrand Boutique Maurice Lacroix – Horologivm.

 

 

 

« Inapoi

Copyright Notice:

Permission to use, copy and distribute the documentation published by Maurice Lacroix SA on this World Wide Web server is hereby granted on the condition that each copy contains this copyright notice in its entirety and that no part of the documentation is used for commercial purposes but restricted to use for information purposes within an organization.

Permisia de utilizare, copiere si distributie de catre Maurice Lacroix SA pe acest server Web este acordata cu conditia ca fiecare element sa contina aceasta notita de copyright nealterata si ca nici o parte din aceasta documentatie sa nu fie folosita in scopuri comerciale ci va fi restrictionata doar pentru scopuri informative in interiorul unei organizatii.

Glosar Bine de stiut Intrebari frecvente Cariere Contact

Site map Termeni si conditii de utilizare