• Baume & Mercier Clifton Ref. 65718 watch, silver
  • Baume & Mercier Clifton Ref. 65718 watch, silver
  • Baume & Mercier Clifton Ref. 65718 watch, silver
  • Baume & Mercier Clifton Ref. 65718 watch, silver

Baume et Mercier

8,800.00 RON

Specifications

Product Code
HP-985
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 50 meters
Complication
H M S, Moon Phase, Day Date Month
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Baume & Mercier

MODEL: Clifton Ref. 65718


DETALII MECANISM: automatic Baume & Mercier Cal. BM11900, 28.800 v.p.h., 25 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul aurii, secundar central, afișaj pentru data, ziua săptămânii, luna și fazele lunii. Cadran gri cu cifre arabe și markeri orari aurii.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul 43 mm, grosime 12.4 mm. Geamuri din safir cristal pe ambele părți. Etanșeitate 50 metri. Ceasul este prevazut cu curea din piele de aligator cu închidere deployant B&M.

STARE CEAS: Buna.
Manufactura Baume & Mercier a fost fondata în anul 1830, de către frații Baume, Louis-Victor și Celestin. Aceștia deschid un magazin de ceasuri în orașul Les Bois din cantonul elvețian Jura. Succesul nu întârzie sa apară, inovațiile în cea ce privesc manufacturarea ceasurilor de buzunar sunt cât se poate de interesante pentru acele vremuri și cresc interesul iubitorilor de ceasuri pentru modelele lansate de cei doi frați ceasornicari.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept