• Cartier Pasha 27 mm watch, silver
  • Cartier Pasha 27 mm watch, silver
  • Cartier Pasha 27 mm watch, silver
  • Cartier Pasha 27 mm watch, silver
  • Cartier Pasha 27 mm watch, silver

Cartier

7,900.00 RON

Specifications

Product Code
HP-906
Material
Stainless Steel
Movement
Quartz
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
H M
Gender
LADIES
Colour
Silver

Description

MARCA: Cartier

MODEL: Pasha 27 mm


DETALII MECANISM: cuarț elvețian Cartier.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul tratate termic. Cadran argintiu cu cifre arabe și markeri orari negri.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox diametrul 27 mm, grosime 7.4 mm. Bezel fix. Geam safir cristal. Etanșeitate 100 metri. Ceasul este prevazut cu o brățară din inox finisata lucios Cartier.

STARE CEAS: Foarte buna.Perceputa pe piață ca un fin creator de moda, firma Cartier creează din ce în ce mai mult și în domeniul orologer. Colaborarea  cu Jaeger LeCoultre precum și munca de cercetare din manufactura proprie au dat roadele  scontate.

Printre cele mai noi creații Cartier enumeram: Rotonde de Cartier Cadran Lové Tourbillon (Cartier 9458 MC), Calibre de Cartier chronograph (Cartier 1904-CH MC), Santos 100 Skeleton, etc...

Pasha este prima colecție de ceasuri rezistente la apa din istoria manufacturii Cartier și a inclus pana în anii 1980 exclusiv modele bărbătești. Denumirea colecției provine de la Pasa din Marrakech, client fidel al Cartier, care în 1930 a cerut un model care sa poată fi purtat și în piscina. Colecția are câteva elemente definitorii, precum carcasa rotunda, cele patru cifre arabe care marchează cele patru puncte cardinale sau coroana care are forma cupolei unei moschei.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept