• Cartier Santos 100 watch, silver
  • Cartier Santos 100 watch, silver
  • Cartier Santos 100 watch, silver
  • Cartier Santos 100 watch, silver
  • Cartier Santos 100 watch, silver
  • Cartier Santos 100 watch, silver

Cartier

16,700.00 RON

Specifications

Product Code
HP-890
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 50 meters
Complication
H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Cartier

MODEL: Santos 100


MECANISM: automatic Cartier Cal. C049, 28800 v.p.h., 21 rubine, 42 ore rezerva de mers. Mecanism automatic modificat și finisat exemplar în laboratoarele manufacturii din orașul  Geneva, Elveția.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central. Cadran din argint cu cifre romane și poanson de originalitate Cartier aplicat cifrei 7.

DETALII EXTERIOR: Carcasa din inox, dimensiuni 51/38 mm, grosime 13 mm. Coroana din inox cu cabochon safir. Geam safir cristal. Etanșeitate 50 metri. Ceasul este prevazut cu o curea neagra din piele de aligator cu sistem de închidere deploayant Cartier. 

STARE CEAS: Foarte buna. Pachetul ceasului conține cutia și actele de proveniență Cartier.Manufactura Cartier își are originile începând cu anii 1888. In timp colaborarea dintre Louis Cartier și Edmond Jaeger a pus bazele apariției unor creații din ce în ce mai interesante și mai complicate pentru acele vremuri. Casa de ceasuri și bijuterii ajungând în final sa facă parte din elita orologeriei elvețiene. Primul ceas Cartier Santos a fost manufacturat de către Louis Cartier în anul 1904 și a fost dedicat prietenului sau aviator, de origine braziliana Alberto Santos Dumont. Ceasul a fost relansat în anul 2004 la fix 100 de ani de la prima sa apariție, prin doua modele noi ce aveau sa devina un real succes Cartier. Succesul se datorează în mare măsură "inspirației" creatorului Louis Cartier din anul 1904.

Centenarul Cartier Santos a oferit și denumirile modelelor aniversare: Santos 100 Automatic, Santos 100 Medium și Santos 100 XL Chronograph. Noutățile se fac repede remarcate în rândul iubitorilor de ceasuri Cartier prin designul excentric, dimensiunile mari ale carcasei și prețul atractiv.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept