• Cartier Tank Americaine ref. WSTA0018 watch, silver
  • Cartier Tank Americaine ref. WSTA0018 watch, silver
  • Cartier Tank Americaine ref. WSTA0018 watch, silver

Cartier

16,700.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1026
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
H M S
Gender
LADIES
Colour
Silver

Description

MARCA: Cartier

MODEL: Tank Americaine ref. WSTA0018


DETALII MECANISM: automatic Cartier Cal. 076, 28800 v.p.h., 25 rubine, 38 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central. Cadran argintiu finisat “guilloche” cu cifre romane negre.

DETALII EXTERIOR: carcasa rectangulara din inox, diametrul 27X45 mm. Geam safir cristal. Etanșeitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu închidere deployant Cartier.

STARE CEAS: Foarte buna.Tank este o colecție de ceasuri realizata de manufactura Cartier în anul 1917. Designul modelelor Tank a fost inspirat de noile tancuri Renault folosite în Primul Război Mondial pe Frontul de Vest, iar ceasul prototip a fost încredințat de Louis Cartier generalului american John Pershing. Liniile sale și proporțiile sunt similare cu cele ale tancurilor aflate în lupta în timpul Primului Război Mondial, ceasul este în același timp atât un pătrat cât și un dreptunghi, iar brățara sa este perfect integrata în laterale verticale numite "brancards".

Încă de la începuturile sale în 1917, nenumărate variante au fost create de Cartier, inclusiv Tank Louis în 1922, Tank Americane în 1989 și Tank Francaise in 1996.

Cartier Tank a devenit unul dintre cele mai râvnite ceasuri de mana din toate timpurile și a înfrumusețat încheieturile unor doamne, precum: Jackie Kennedy, Prințesa Diana, Michelle Obama și multe altele.


Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept