www.Horologivm.ro

Acasa » Ceasuri Pre-Owned » Ceasuri Pre-Owned in magazinul nostru » ROLEX » Rolex Submariner

Rolex Submariner

Rolex Submariner

Rolex Submariner

Rolex este o marca distincta, care in mod normal nu mai are nevoie de nici o prezentare. Inca din trecut oamenii se impart in doua categorii : carora le place Rolex si carora nu le place sa vorbeasca despre asta. Privita ca o marca de lux, cu preturi de lux, aceasta este insa una din cele mai accesibile marci de ceasuri.

Rolex Submariner ref. 168000

Este un model rar de Rolex, un asa numit model tranzitional, fabricat timp de aproximativ 9 luni intre 1988 si 1989. Modelul este unul din cele mai misterioase ceasuri din seria “Sub” si este numit tranzitional deoarece a facut trecerea de la ref. 16800 la ref. 16610.

Ceasul este echipat cu calibrul 3035 cu remontare automatica. Ceasul se prezinta in conditie buna si functioneaza in parametri. Carcasa ceasului este facuta din otel gradul 904 (la acest model s-a facut inlocuirea otelului grad 316 cu otel grad 904). Cadranul este usor deteriorat.

Modelul este un “must have” pentru colectionari si o excelenta alegere pentru cei care vor un ceas robust si fiabil produs de o marca de prestigiu.

Ceasul se vinde insotit de cutia originala.

« Inapoi

Glosar Bine de stiut Intrebari frecvente Cariere Contact

Site map Termeni si conditii de utilizare