www.Horologivm.ro

Acasa » Ceasuri Pre-Owned

Ceasuri Pre-Owned

Ceasuri Pre-Owned

 

Dragii nostri,

Faptul ca ati ajuns aici nu este o intamplare, ci este rezultatul dorintei fiecaruia de a cauta ceva nou, accesibil si excelent din punct de vedere calitativ si ,de ce nu, este semnul ca sunteti un iubitor al ceasurilor. Acest lucru este un lucru bun deoarece ceasurile, mai presus de toate, inseamna arta, iar iubitorul ceasurilor este un om aparte, un om cu gust, un om cu respect de sine.

Conceptul pre-owned este vechi, nu l-am inventat noi si nici nu se va opri la noi si atata timp cat se vor vinde ceasuri noi, vor exista si se vor vinde si ceasuri pre-owned. Pe piata romaneasca insa, fara falsa modestie putem afirma ca suntem primii, magazinul Horlogivm Pre-owned fiind primul magazin de tip consignatie pentru ceasuri de lux, vintage sau contemporane.

Pre-owned vs. second hand sau cum va place ?

Termenul second hand, folosit pana la epuizare si asimilat cu prescurtarea SH a fost si va fi folosit pe piata romaneasca pentru mult timp. Aceasta titulatura cat si imaginea unui magazin semi-insalubru de haine sau a unei masini reconstruita dupa ce a fost zdrobita de un zid ne fac sa fim  reticenti la articolele second hand, indiferent de sfera de interes.

In acest context, consideram o nedreptate a numi astfel un ceas, de multe ori nou-nout, care nu a suferit nici macar cea mai mica reparatie sau interventie sau un ceas purtat cu mare grija de catre un senior placut la vorba si la port. Ceasuri de ocazie ar fi o denumire mai aproape de adevar, dar nici aceasta nu face dreptate in cazul nostru. Termenul confera un aspect vizual al unui produs cu un mic defect, care este vandut la jumatate de pret.

Chiar daca ne place sa ridicam reparatiile si intretinerea ceasurilor la rang de arta si executam lucrarile cu pasiune, de multe ori un ceas din magazinul nostru revine neatins de la laborator (unde este verificat inainte de a ajunge la vanzare), deoarece functioneaza si arata excelent.

Urmand astfel o cale naturala, ajungem la denumirea de Pre-owned, care se traduce prin “pre-detinut”. Ne place acest termen, care aseaza ceasurile din magazinul nostru pe locul corect in ierarhia valorica. Acestea sunt ceasurile a caror singura vina este ca au un proprietar si se indreapta catre un altul...

 

Ideea de a face un astfel de magazin a aparut in urma parerilor clientilor nostri si in urma analizarii profunde a cerintelor pietei.

 

Un astfel de magazin are mai multe avantaje. In primul rand aici se poate gasi teoretic orice marca de ceas. Preturile ceasurilor sunt in mare majoritate mult mai mici decat preturile “de noi”, acest fapt neavand nici o legatura cu calitatea ceasului, stiut fiind faptul ca un ceas corect intretinut poate arata ca unul nou si poate functiona la fel de bine si nu de putine ori, chiar mai bine.

In magazinul nostru clientul este intampinat de o atmosfera placuta, prietenoasa, in care, odata intrat, se va simti excelent. Cautarea unui ceas poate fi de multe ori la fel de placuta ca si achizitionarea unui ceas, iar cei ce se afla in cautarea unui ceas, in cautarea unor sfaturi legate de achizitionarea unui ceas sau pur si simplu cauta un magazin de ceasuri in care sa se simta ca acasa, sunt in egala masura bineveniti in magazinul nostru si, odata intrati aici, cu siguranta se vor reintoarce.

 

Un astfel de magazin de ceasuri se diferentiaza de celelalte prin faptul ca are doua tipuri de clienti : cei care vand si cei care cumpara si astfel, odata cu vanzarea unui ceas, satisfactia noastra este dubla. Aici orice vanzare duce nu la unul, ci la doi clienti multumiti.

Prin intermediul acestui site ne propunem sa va aratam o parte din ceea ce insemana magazinul Horologivm si speram sa va suscitam interesul indeajuns de mult incat sa ne faceti o vizita sa va convingeti. Am postat aici si cateva dintre ceasurile care ne sunt noua dragi si pe care le recomandam ca fiind alegeri excelente.

« Inapoi

Glosar Bine de stiut Intrebari frecvente Cariere Contact

Site map Termeni si conditii de utilizare

good place to buy kamagra