• Chopard Happy Spirit 40 MM White Gold watch, silver

Chopard

24,220.00 RON

Specifications

Product Code
HP-968
Material
White Gold
Movement
Quartz
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
H M
Gender
LADIES
Colour
Silver

Description

MARCA: Chopard

MODEL: Happy Spirit 40 MM White Gold


DETALII MECANISM: quartz elvețian.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul in forma de spada. Cadran “mother-of-pearl” cu logo-ul manufacturii Chopard la ora 12.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din aur alb, diametrul 40 mm, grosime 9.8 mm. Intre geamurile ceasului sunt încasetate doua inele din aur alb și un diamant natural. Geam safir cristal. Etanșeitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu închidere catarama din aur alb Chopard.

STARE CEAS: Foarte buna.
Chopard este deopotriva o firma de bijuterii cat si una dintre cele mai extravagante firme producătoare de ceasuri. In domeniul orologer, Chopard are propria manufactura care proiectează și realizează unele dintre cele mai frumoase si exotice mecanisme.

De 20 de ani, ceasurile Happy Sport sunt îndrăgite de iubitorii de modele neconvenționale, contemporane si cu detalii subtile. In anul 1993 Caroline Scheufele a creat primul ceas Happy Sport. Deși de-a lungul timpului designul a fost păstrat cu strictețe, modele ca Happy Beach, Happy Spirit sau Mystery Pink au avut succes pe piața. Ceasornicarii brandului au păstrat tradițiile colecției pe care le-au îmbogățit treptat cu o varietate de culori si detalii rar întâlnite in domeniul orologer.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept