www.Horologivm.ro

Acasa » Accesorii » Cutii bijuterii

Cutii bijuterii

Cutii bijuterii

Jewellery Bag ConstanceJewellery Bag Constance

Caseta de bijuterii pentru voiaj,din piele, al carei interior este captusit cu catifea, pentru a proteja bijuteriile. Este prevazuta cu buzunare, suport pentru inele si suport pentru cercei. 

Dimensiuni:  210 x 30 x 105 mm

Masa:  0.20 Kg
SUS

Jewellery Bag LloydJewellery Bag Lloyd

Caseta de bijuterii pentru voiaj,din piele, al carei interior este captusit cu catifea pentru a proteja bijuteriile. Este prevazuta cu buzunare, suport pentru inele si suport pentru cercei. 

Dimensiuni:  210 x 30 x 105 mm

Masa:  0.20 Kg

SUS

Oval Jewellery Etui JamesonOval Jewellery Etui Jameson

Un etui foarte practic destinat calatoriilor, din piele maro. Acesta include o oglinda interioara si suport pentru cercei. Saculetul catifelat, ce este cusut in interiorul etuiului, protejeaza mai bine bijuteriile.

Dimensiuni:  135 x 45 x 83 mm

Masa:  0.20 Kg

SUS

Jewellery Case ConstanceJewellery Case Constance

O foarte stilata caseta de bijuterii, din piele rosie prevazuta cu oglinda interioara. Poate fi folosita atat in casa, cat si pentru depozitarea in seif, caseta fiind prevazuta cu incuietoare.

Dimensiuni:  235 x 70 x 180 mm

Masa:  0.60 Kg

SUS

Flat Jewellery Case CecilFlat Jewellery Case Cecil

O eleganta caseta pentru depozitarea bijuteriilor, din piele neagra, destinata calatoriilor (poate fi transportata cu usurinta datorita manerului) sau depunerilor in seif. Este foarte bine compartimentata, iar, pentru a cuceri definitiv o doamna, caseta este insotita de o oglinda dubla (pentru machiaj, probat bijuterii etc).

Dimensiuni:  275 x 70 x 205 mm

Masa:  1.00 Kg

SUS

 

Big Jewellery Case CecilBig Jewellery Case Cecil

O caseta de bijuterii, rotunda,  din piele neagra, ce ofera un extraordinar spatiu de depozitare: suport pentru inele, compartiment variate, pernute moi pentru bratari si 2 perne pentru ceasuri. Include si o micuta caseta de voiaj, cu suport pentru cercei si 2 buzunare pentru bijuterii.

Dimensiuni:  275 x 155 x 230 mm

Masa:  1.00 Kg

SUS

Big Jewellery Case JamesonBig Jewellery Case Jameson

O caseta de bijuterii, rotunda,  ce ofera un extraordinar spatiu de depozitare: suport pentru inele, compartimente variate, pernute moi pentru bratari si 2 perne pentru ceasuri. Include si o micuta caseta de voiaj, cu suport pentru cercei si 2 buzunare pentru bijuterii.

Dimensiuni:  275 x 155 x 230 mm

Masa:  1.00 Kg

{{sus}

 

« Inapoi

Glosar Bine de stiut Intrebari frecvente Cariere Contact

Site map Termeni si conditii de utilizare