www.Horologivm.ro

Acasa » Despre noi » Compania

Compania

Compania

Infiintata in anul 2004 ca laborator de reparatii si restaurari ceasuri de lux, firma Horologivm grupeaza astazi sub aceeasi tutela toata gama de servicii si produse care intregesc lumea orologera de lux. Dezvoltandu-se pe o baza extrem de solida, si anume laboratorul, care este cel mai mare si mai bine dotat laborator din tara, Horologivm a reusit in 5 ani de activitate sa devina punctul de reper in materie de servicii pentru ceasuri de lux in Romania.

Horologivm reuneste in prezent 6 divizii care acopera toata plaja de servicii si produse orologere:

Laboratorul Horologivm – singurul loc in care se efectueaza reparatii si restaurari pentru ceasuri de lux la nivel elvetian, de catre o echipa de specialisti formata in acest spirit. Scopul este de a oferi servicii de orologerie de cea mai buna calitate pentru cele mai bune ceasuri, cu specializare in reparatii dificile si mecanisme complicate.

Monobrand Boutique Maurice Lacroix – celebra manufactura Maurice Lacroix a desemnat magazinul Horologivm, din strada Boteanu, nr. 5, drept cel de-al treilea monobrand boutique din lume, dupa cele din Moscova si Kuala Lumpur.

Divizia Swiss Watches – cu ceasuri elvetiene pentru care raportul pret/calitate este unul extrem de corect. Aceasta divizie este destinata in special programelor B2B, dar si pasionatilor care isi doresc calitatate elvetiana accesibila.

Divizia Preowned – primul concept de magazin „preowned” din Romania - un magazin experimental in care ne dorim sa fim punctul de confluenta al colectionarilor si iubitorilor de ceasuri, in dorinta de a-i aduce pe acestia mai aproape de visul lor de a detine un ceas valoros fara un efort financiar considerabil.

Divizia Diamandis - primul si singurul laborator independent din Romania pentru expertizarea diamantelor si pietrelor colorate.

Divizia SuperParts – un segment dedicat celor initiati in arta ceasornicariei si care au nevoie de sprijin in exercitarea meseriei lor. Acest segment pune la dispozitia ceasornicarilor si pasionatilor cu abilitati practice o gama variata de piese de schimb si scule de ceasornicarie.

« Inapoi

Glosar Bine de stiut Intrebari frecvente Cariere Contact

Site map Termeni si conditii de utilizare