www.Horologivm.ro

Acasa » Media » Articole » Iunie 2009 - Maurice Lacroix - DA Premium

Iunie 2009 - Maurice Lacroix - DA Premium

MAURICE LACROIX "More than meets the eye"

Maurice Lacroix reuseste an de an sa ofere combinatii unice ale complicatiilor: functii retrograd, fazele lunii, rezerva de mers in mecanisme manufacturate exclusiv in-house. Unicitatea colectiei Masterpiece este oferita si de cele cinci modele ce includ o complicatie de nisa - functia retrograd (resetarea instantanee a unui indicator la pozitia de start, odata ce a ajuns la punctul final al unei scale).

Iunie 2009, DA Premium

Maurice Lacroix reuseste an de an sa ofere combinatii unice ale complicatiilor: functii retrograd, fazele lunii, rezerva de mers in mecanisme manufacturate exclusiv in-house.

Unicitatea colectiei Masterpiece este oferita si de cele cinci modele ce includ o complicatie de nisa - functia retrograd (resetarea instantanee a unui indicator la pozitia de start, odata ce a ajuns la punctul final al unei scale). Tourbillon Rètrograde, Lune Rètrograde, Calendrier Rètrograde pun accentul pe afisarea de tip retrograd al datei. Jours Rètrograde se distinge prin indicatia retrograd a zilelor saptamanii, iar Double Rètrograde combina afisarea retrograd a datei cu cea a celui de-al doilea fus orar. Trei mecanisme separate,cu functionalitati si afisaje specifice sunt perfect armonizate pentru fiecare model in parte.

Adaugand designului modern inalta traditie orologera elvetiana, Maurice Lacroix confirma inca odata imaginea binemeritata de manufactura inovatoare si contemporana, singura specializata in complicatii retrograd.

Descarca articol
  Descarca articol
  Descarca articol

« Inapoi

Alte articole:

Glosar Bine de stiut Intrebari frecvente Cariere Contact

Site map Termeni si conditii de utilizare