• IWC Da Vinci Chronograph watch, silver
  • IWC Da Vinci Chronograph watch, silver
  • IWC Da Vinci Chronograph watch, silver
  • IWC Da Vinci Chronograph watch, silver
  • IWC Da Vinci Chronograph watch, silver

IWC-   Shaffhausen

28,300.00 RON

Specifications

Product Code
HP-900
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 60 meters
Complication
Date, Chronograph, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: IWC

MODEL: Da Vinci Chronograph


DETALII MECANISM: automatic “in-house” IWC Cal. IW89360, 28.800 v.p.h., 40 rubine, 68 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: orarul și minutarul argintii tratate cu superluminova alba, secundar periferic, contoare cronograf pentru 60 minute și 12 ore, data la ora 6. Cadran negru mat cu marker orari argintii.

DETALII EXTERIOR: carcasa rectangulara din inox, dimensiuni 43x51 mm, grosime 14.5 mm. Geamuri safir cristal pe ambele părți. Etanșeitate 60 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu sistem de închidere deployant IWC.

STARE CEAS: Foarte buna.Compania fondata de către ceasornicarul american Florentine Ariosto Jones în anul 1868 în Schaffhausen, Elveția, sub denumirea IWC (International Watch Company) este și a fost o manufactura în toată puterea cuvântului. In întreaga sa existenta firma a continuat sa creeze și sa inventeze mecanisme, una dintre cele mai cunoscute realizări îl reprezinta sistemul Pellaton de armare automata, inventator fiind directorul tehnic IWC Albert Pellaton.

Inca de la început, manufactura IWC s-a remarcat prin calitate și inventivitate. Odată cu trecerea timpului, lucrurile au evoluat în bine, firma s-a mărit și s-a modernizat, ajungând sa proiecteze și sa producă azi adevărate opere de arta în domeniul orologer.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept