• IWC Mark XVII
  • IWC Mark XVII
  • IWC Mark XVII
  • IWC Mark XVII
  • IWC Mark XVII
  • IWC Mark XVII

IWC-   Shaffhausen

10,125.00 RON

Specifications

Product Code
HP-251
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 60 meters
Complication
Date
Gender
LADIES
Colour
Silver

Description

MARCA: IWC 

  

MODEL: Mark XVII  


  

DETALII MECANISM: automatic IWC Cal. 30110, 28.800 v.p.h., 21 rubine, 42 ore rezervă de mers. 

  

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul negre și tratate cu superluminova albă, secundar central, data la ora 3. Cadran negru mat cu cifre arabe albe tratate cu superluminova albă. 

  

DETALII EXTERIOR: carcasa rotundă din inox diametrul 41 mm, grosime 11 mm. Geam safir cristal. Coroană din inox, etanșeitate 60 metri. Ceasul este prevăzut cu brațară metalică IWC. 

  

STARE CEAS: Foarte bună.
Compania a fost fondată de ceasornicarul american Florentine Ariosto Jones în anul 1868 în Schaffhausen, Elveția, sub denumirea IWC (International Watch Company). În întreaga sa existența manufactura a continuat să creeze și să inventeze mecanisme, una dintre cele mai cunoscute realizări îl reprezintă sistemul Pellaton de armare automată, inventator directorul tehnic IWC, Albert Pellaton. 
 
Încă de la început, manufactura IWC s-a remarcat prin calitate și inventivitate. Odată cu trecerea timpului, lucrurile au evoluat în bine, firma s-a mărit și s-a modernizat, ajungând să proiecteze și să producă azi adevărate opere de artă în domeniul orologer. 

IWC a creat unul dintre primele ceasuri de aviație în anul 1936.  Modelul s-a numit Mark IX și a fost dotat cu un mecanism rezistent anti-magnetic începând cu anul 1948.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept