www.Horologivm.ro

Acasa » Ceasuri Pre-Owned » Ceasuri Pre-Owned in magazinul nostru » IWC » IWC Portofino Chronograph quartz

IWC Portofino Chronograph quartz

IWC Portofino Chronograph quartz

IWC Portofino Chronograph quartz

De la fondarea firmei IWC si pana in prezent a trecut destul de mult timp pentru ca acum firma sa fie una elevetiana de rasa pura. Atat in trecut, cat si in prezent, ceasurile acestei firme s-au remarcat prin mecanisme de calitate, multe proiectate si realizate “in-house”, dar si printr-o estetica deosebita.

IWC Portofino Chronograph quartz

Ceasul pe care il prezentam nu face nota discordanta la capitolul "estetica deosebita". Un chronograph de manufactura JLC, cu un design de nota 10, subtire, elegant si nu in ultimul rand robust. In concluzie un ceas dressy de inalta clasa.

Detalii tehnice: mecanism IWC 631 (base JLC 631), meca-quartz o combinatie de quatz cu mecanic, se crede ca ar fi unul dintre cele mai bune mecanisme quartz facute vreodata. Calibrul ceasului este doar partial quartz, modulul de chronograph fiind mecanic prin asta explicand-se volumul mare de rubine in total 25. Ceasul functioneaza la  32768 Herz, precizie de + 1 secunda/ luna, iar partile metalice sunt finisate Cotes de Geneve, cadranul din portelen si geamul safir cristal, rezistenta la apa 3 atmosfere.

Ceasul are o curea originala IWC, cu catarama originala.

« Inapoi

Glosar Bine de stiut Intrebari frecvente Cariere Contact

Site map Termeni si conditii de utilizare