• Maurice Lacroix Pontos watch, black
  • Maurice Lacroix Pontos watch, black
  • Maurice Lacroix Pontos watch, black
  • Maurice Lacroix Pontos watch, black
  • Maurice Lacroix Pontos watch, black
  • Maurice Lacroix Pontos watch, black
  • Maurice Lacroix Pontos watch, black

Maurice Lacroix

9,100.00 RON

Specifications

Product Code
HP-569
Material
PVD (Physical Vapor Deposition) Coated Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 50 meters
Complication
Chronograph, Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Black

Description

MARCA: Maurice Lacroix 
  
MODEL: Pontos 43MM 
  
   
DETALII MECANISM: automatic ML 112, 28.800 v.p.h., 25 rubine, 44 ore rezervă de mers. Mecanism rodinat și decorat “Cotes de Geneve”. 
  
AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul sunt tratate cu superluminova albă, secundar periferic, data la ora 6, contoare cronograf pentru 30 minute și 12 ore. Cadran negru mat cu markeri orar argintii tratați cu superluminova albă. 
  
DETALII EXTERIOR: carcasă rotundă din inox PVD, diametrul 43 mm, grosime 15 mm. Geamuri din safir cristal. Etanșeitate 50 metri. Ceasul este prevăzut cu o curea din cauciuc natural cu închidere cu cataramă Maurice Lacroix. 
  
STARE CEAS: Foarte bună. Ceasul este însoțit de cutia și actele de provenientă Maurice Lacroix. 

  


Cu mecanisme complexe de manufactură, idei inovatoare și design distinct, Maurice Lacroix, îmbogățește restrânsa lume a ceasurilor exclusiviste. Obiectivul Maurice Lacroix este unul extrem de clar: crearea unor ceasuri extraordinare, prin respectarea tradiției elvețiene în orologerie, dar și îmbinarea acesteia cu cele mai înalte standarde moderne, complicații inovatoare ale mecanismelor, design contemporan și o pasiune obsesivă pentru detalii, perfecțiune și calitate. 
  
În vederea atingerii acestui scop, manufactura Maurice Lacroix a contribuit în mod esențial, încă din anii ’80, la renașterea și relansarea ceasurilor mecanice excepționale. Din anii ’90 Maurice Lacroix și-a concentrat eforturile înspre dezvoltarea funcțiilor adiționale la mecanisme surprinzătoare. Astfel, momente importante din istoria brandului au fost marcate de lansarea Masterpiece Le Chronograph, cu un mecanism mecanic, foarte complicat, dezvoltat exclusiv in-house. 
  
Colecția Pontos este o creație orologera contemporană, cu un design pur și mecanisme inovative.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept