• Panerai Luminor 8 Days PAM00562 watch, silver
  • Panerai Luminor 8 Days PAM00562 watch, silver
  • Panerai Luminor 8 Days PAM00562 watch, silver
  • Panerai Luminor 8 Days PAM00562 watch, silver

Panerai

23,300.00 RON

Specifications

Product Code
HP-992
Material
Titanium
Movement
Mechanical
Water Resistant
Up to 300 meters
Complication
H M
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Panerai

MODEL: Luminor 8 Days PAM00562DETALII MECANISM: mecanic „in-house“ Panerai P.5000, certificat C.O.S.C, 21600 v.p.h.,  21 rubine, 192 ore rezerva de mers, doua arcuri. Mecanismul este alcătuit din 127 componente.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: orarul și minutarul sunt tratate cu superluminova verde. Cadran maro cu markeri orari și cifre arabe tratate cu superlumionova.

DETALII EXTERIOR: carcasa din titan diametrul 44 mm, grosime 1.83 mm. Sistem patentat de blocare al coroanei ce asigura o rezistenta la apa de pana la 300 metri. Geamuri din safir cristal pe ambele părți. Ceasul este prevazut cu o curea din cauciuc cu închidere catarama Panerai.

STARE CEAS: Ca nou.Giovanni Panerai își deschide primul magazin de ceasuri în Ponte alle Grazie, Florența, acesta servind nu doar ca magazin și punct de lucru, dar și ca prima scoală de ceasornicari din oraș. Istoria lui Panerai începe aici. Mai târziu magazinul e mutat la alta locație care este și cea actuala, în Palazzo Arcivescovile din Piața San Gianovanni, schimbându-și numele în Palatul Arcivescovile la începutul secolului 20.

În anul 1993 Panerai lansează colecția Luminor Marina și printre cei care sunt cuceriți de acest ceas se evidențiază și actorul american de origine italiana Sylvester Stallone.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept