• Rolex Datejust II 41 MM
  • Rolex Datejust II 41 MM
  • Rolex Datejust II 41 MM
  • Rolex Datejust II 41 MM
  • Rolex Datejust II 41 MM
  • Rolex Datejust II 41 MM

Rolex

22,250.00 RON

Specifications

Product Code
HP-288
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, H M S
Gender
UNISEX
Colour
Silver

Description

MARCA: Rolex 
  
MODEL: Datejust II 41 MM-Smooth Bezel 

  
  
DETALII MECANISM: automatic “in-house” Cal. 3136, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 31 rubine, 48 ore rezervă de mers. 
  
AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul argintii și tratate cu superluminova albă, secundar central, data la ora 3. Cadran alb cu markeri orari din aur alb. 
  
DETALII EXTERIOR: carcasă rotundă “oyster” din inox 904L, diametrul 41 mm, grosime 11.8 mm. Brățara “oyster” din inox 904L. Coroana este prevăzută cu filet. Geam safir cristal. Etanșeitate 100 metri. 
  
STARE CEAS: Foarte bună. 
  
  
  

Rolex este una din cele mai prestigioase firme producătoare de ceasuri și una din firmele cu istorie din domeniu. În prezent firma ocupă primul loc în topurile referitoare la fiabilitate și popularitate. Începând din 1930 și pană în zilele noastre, manufactura continuă să inoveze și în prezent să lucreze numai cu mecanisme in-house.   
    
Fondată în 1905 de către Hans Wilsdorf și Alfred Davies, Rolex SA este de departe cea mai prolifică marcă producătoare de ceasuri de lux, cu o producție de 2.000 de ceasuri pe zi. În prezent toate mecanismele Rolex sunt exclusiv in-house.  
    
În 1945 cu ocazia aniversării a 40 de ani de la înființare, Rolex lansează un nou model: "Datejust". Acesta era o versiune modificată a modelului Bubbleback. Datejust introducea funcția de dată la oră trei pe un mecanism automatic. Altă modificare a fost introducerea bezelului cu model de muchie de monedă, ca mai apoi să evolueze în ceea ce știm astăzi că este emblematicul bezel Datejust. În momentul lansării sale, Datejust era modelul premium dintre colecțiile Rolex.  

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept