• Rolex Day-Date 36MM watch, yellow gold
  • Rolex Day-Date 36MM watch, yellow gold
  • Rolex Day-Date 36MM watch, yellow gold
  • Rolex Day-Date 36MM watch, yellow gold
  • Rolex Day-Date 36MM watch, yellow gold

Rolex

28,800.00 RON

Specifications

Product Code
HP-914
Material
Yellow Gold
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Day-Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Yellow Gold

Description

MARCA: Rolex

MODEL: Day-Date 36MM


DETALII MECANISM: automatic “in-house” Rolex 3055, 28.800 v.p.h., 27 rubine, 48 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central, afișaj pentru data la ora 3, ziua săptămânii la ora 12. Cadran negru cu markeri orari aurii.

DETALII EXTERIOR: carcasa “oyster” din aur galben, diametrul 36 mm. Geam safir cristal. Etanșeitate 100 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu închidere catarama din aur Rolex.

STARE CEAS: Foarte buna.Rolex este una din cele mai prestigioase firme producătoare de ceasuri și una din firmele cu istorie din domeniu. In prezent firma ocupa primul loc în topurile referitoare la fiabilitate și popularitate. Începând din 1930 și pana în zilele noastre, manufactura continua sa inoveze și în prezent sa lucreze numai cu mecanisme in-house. Fondata în 1905 de către Hans Wilsdorf și Alfred Davies, Rolex SA este de departe cea mai prolifica marca producătoare de ceasuri de lux, cu o producție de 2.000 de ceasuri pe zi. In prezent toate mecanismele Rolex sunt exclusiv in-house.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept