• Rolex Oyster Perpetual “Dark Rhodium Dial” 39MM REF. 114300 watch, silver

Rolex

20,830.00 RON

Specifications

Product Code
HP-971
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Rolex


MODEL: Oyster Perpetual “Dark Rhodium Dial” 39MM REF. 114300DETALII MECANISM: automatic “in-house” Rolex Cal. 3132, COSC, 28800 v.p.h., 31 rubine, 50 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul argintii sunt tratate cu superluminova alba, secundar central. Cadran gri cu markeri orari argintii.

DETALII EXTERIOR: carcasa “oyster” din inox 904L, diametrul 39 mm, grosime 11.4 mm, brățară “oyster” din inox 904L finisata satinat. Coroana este prevazuta cu filet. Geam safir cristal. Etanșeitate 100 metri.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia și actele de proveniența Rolex.
Rolex este una din cele mai prestigioase firme producătoare de ceasuri și una din firmele cu istorie din domeniu. In prezent firma ocupa primul loc in topurile referitoare la fiabilitate și popularitate. Începând din 1930 și pana in zilele noastre, manufactura continua sa inoveze și in prezent sa lucreze numai cu mecanisme in-house. Fondata in 1905 de către Hans Wilsdorf și Alfred Davies, Rolex SA este de departe cea mai prolifica marca producătoare de ceasuri de lux, cu o producție de 2.000 de ceasuri pe zi. In prezent toate mecanismele Rolex sunt exclusiv in-house.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept