• Rolex Sea-Dweller Deepsea 44MM watch, silver
  • Rolex Sea-Dweller Deepsea 44MM watch, silver
  • Rolex Sea-Dweller Deepsea 44MM watch, silver
  • Rolex Sea-Dweller Deepsea 44MM watch, silver
  • Rolex Sea-Dweller Deepsea 44MM watch, silver
  • Rolex Sea-Dweller Deepsea 44MM watch, silver

Rolex

32,500.00 RON

Specifications

Product Code
HP-451
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 3900 meters
Complication
Date
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Rolex 

  
MODEL: Sea-Dweller Deepsea 44 MM 


  

DETALII MECANISM: automatic ''in-house'' Rolex 3135, certificat C.O.S.C, sistem ''parachrom'' de absorbție a șocurilor și a variaţiilor de temperatură, 28.800 v.p.h, 31 rubine, 50 ore rezervă de mers. 
  
AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central, dată ora 3, cadran negru mat cu markeri orari tratați cu superluminova. Bezel monobloc ''Cerachrom'' Rolex confecționat dintr-un material ceramic foarte dur, rezistent anticoroziune ce păstrează inscripțiile pe durată nedeterminată, bezelul fiind rezistent la zgârieturi, razele soarelui, apă de mare și apă cu clor. Rolex folosește un proces special și complex în manufacturarea bezelului ceramic, proces ce durează aproximativ 40 ore pentru fiecare piesă în parte! 
  
DETALII EXTERIOR: carcasă ''oyster' din inox 904L cu diametrul de 44 mm, brățară ''oyster'' Rolex din inox 904L cu sistem de închidere ''fliplock'' ce permite foarte rapid și foarte sigur extensia brățării cu până la 26 mm. Geam safir cristal Rolex, grosime 5 mm. Etanșeitate 3.900 metri. 
  
STARE CEAS: Foarte bună. 
Rolex a introdus modelul Sea-Dweller Deepsea în anul 2008. Ceasul a fost proiectat pentru explorarea subacvatică în condiții extreme. Inovație tehnică exclusivă Rolex este sistemul ''ringlock'' ce permite carcasei să reziste la o presiune a apei echivalentă cu o greutate de aproximativ trei tone pe geamul din safir. 

Rolex Deepsea poate merge cel mai adânc dintre toate ceasurile submersibile, fiind rezistent la mai mult de 100 de ori, dincolo de adâncimea pe care orice om ar putea să supraviețuiască fizic. Rolex Deepsea este rezistent la o adâncime de 3.900 de metri și a fost construit pentru a răspunde cerințelor exigente ale scafandrilor profesioniști. Afișajul “chromalight” de pe cadran este revoluționar deoarece vizibilitatea rămâne excelentă în zonele întunecate. Strălucirea albastră este distinctivă, durează până la 8 ore, are o luminozitate uniformă și are practic o durată de două ori mai lungă decât a materialelor luminiscente standard. Poziția 0 de pe pe bezel care are formă triunghiulară, este de asemenea vizibilă în zonele întunecate ale oceanului mulțumită unei capsule care conține același material luminiscent.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept