• Rolex Submariner Date Two-Tone 40MM “SMURF DIAL” Ref. 116613LB watch,  two-tone (bi-colored) silver & yellow gold (case) and yellow gold & blue (bezel)

Rolex

50,865.00 RON

Specifications

Product Code
HP-973
Material
Stainless Steel (Case) and Yellow Gold (Bezel)
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 300 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Two-Tone (Bi-Colored) Silver & Yellow Gold (Case) and Yellow Gold & Blue (Bezel)

Description

MARCA: Rolex

MODEL: Submariner Date Two-Tone 40MM “SMURF DIAL” Ref. 116613LB


DETALII MECANISM: automatic “in-house” Rolex Cal. 3135, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 31 rubine, 50 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central, data la ora 3. Cadran albastru cu markeri orari tratați cu superluminova alba.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda “oyster” din inox 904L, diametrul 40 mm, grosime 12.5 mm, brățara "oyster" din aur și inox 904L. Bezel din aur “cerachrom”, cu rotație unidirecționala și inscripții numerice din aur. Geam safir cristal. Coroana prevazuta cu filet. Etanșeitate 300 metri.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia Rolex.
Rolex este una din cele mai prestigioase firme producătoare de ceasuri și una din firmele cu istorie din domeniu. In prezent firma ocupa primul loc in topurile referitoare la fiabilitate și popularitate. Începând din 1930 și pana in zilele noastre, manufactura continua sa inoveze și in prezent sa lucreze numai cu mecanisme in-house. Fondata in 1905 de către Hans Wilsdorf și Alfred Davies, Rolex SA este de departe cea mai prolifica marca producătoare de ceasuri de lux, cu o producție de 2.000 de ceasuri pe zi. In prezent toate mecanismele Rolex sunt exclusiv in-house.

Colecția Submariner este recunoscuta pentru fiabilitate, precizie deosebita și rezistenta sa la apa si coroziune. Primul Submariner a fost prezentat publicului in anul 1954 la târgul Swiss Watch Fair. Rolex Submariner este considerat "un clasic printre ceasurile de mana" și datorita popularității sale a devenit unul dintre cele mai falsificate ceasuri elvețiene. 

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept