• Tag Heuer Carrera India Racing Limited Editon 200 pcs watch, silver (case) and silver + black (bezel)
  • Tag Heuer Carrera India Racing Limited Editon 200 pcs watch, silver (case) and silver + black (bezel)

TAG Heuer

11,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-994
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, Chronograph, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver (Case) and Silver + Black (Bezel)

Description

MARCA: Tag Heuer

MODEL: Carrera India Racing Limited Edition 200 pcs


DETALII MECANISM: automatic Tag Heuer Cal. 16, certificare COSC, 28800 v.p.h., 25 rubine, 50 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar periferic, contoare cronograf pentru 30 minute și 12 ore, data la ora 3. Cadran negru mat cu markeri orari argintii.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox diametrul 41 mm, grosime 16.1 mm. Geam din safir cristal. Etanșeitate 100 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu sistem de închidere deployant Tag Heuer.

STARE CEAS: Foarte buna.Colecția Carrera a fost proiectata de către Jack Heuer și introdusa în producția de serie în anul 1963. Primul model Carerra s-a numit Carrera Pan-America Mexico după celebra cursa de Formula 1 din anul 1950.

În 2013 Tag Heuer a sărbătorit 50 de ani de Carrera. Cronograful a fost special proiectat pentru piloții curselor de Formula 1, devenind în timp model „iconic“ datorita succesului înregistrat de pilotul Juan Manuel Fangio, fan declarat al modelului Carrera.

Colectia Carrera a reușit timp de 10 generații sa mărească prestigiul manufacturii elvețiene Tag Heuer prin performantele orologere reușite de mecanismele automatice. Toate ceasurile Tag Heuer Carrera sunt certificate cronometru - C.O.S.C.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept