• Ulysse Nardin Marine Chronograph 43MM Ref. 1503-150 watch, silver
  • Ulysse Nardin Marine Chronograph 43MM Ref. 1503-150 watch, silver
  • Ulysse Nardin Marine Chronograph 43MM Ref. 1503-150 watch, silver
  • Ulysse Nardin Marine Chronograph 43MM Ref. 1503-150 watch, silver
  • Ulysse Nardin Marine Chronograph 43MM Ref. 1503-150 watch, silver

Ulysse Nardin

28,380.00 RON

Specifications

Product Code
HP-848
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, Chronograph, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Ulysse Nardin

MODEL: Marine Chronograph 43MM Ref. 1503-150


DETALII MECANISM: automatic “in-house” Ulysse Nardin Cal. UN-150, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 25 rubine, 48 ore rezerva de mers. Mecanism alcătuit din 322 piese.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar periferic, contoare cronograf pentru 30 minute și 12 ore, data intre orele 4 și 5. Cadran albastru cu cifre arabe argintii.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul 43 mm, grosime 15,2 mm. Coroana prin înfiletare. Etanșeitate 100 metri. Geamuri din safir cristal pe ambele părți. Ceasul este prevazut cu o brățară metalica finisata lucios Ulysse Nardin.


STARE CEAS: Ca nou.Ulysse Nardin este o manufactura de ceasuri elvețiene fondata în 1846 în Le Locle, Elveția. Ulysse Nardin a creat ceasuri în aceeași clădire cu sediul în Le Locle, Elveția încă din anul 1865. Din istorie se știe foarte bine ca aceasta companie este cel mai bine cunoscuta pentru fabricarea cronometrelor marine de mare acuratețe furnizate la un moment dat în timpul anilor 1800 pentru mai mult de 50 de flote în lume. Ulysse Nardin a fost numita după fondatorul Ulysse Nardin, un desăvârșit ceasornicar. Nardin  s-a calificat în orologerie cu ajutorul tatălui sau, Leonard-Frederic Nardin și și-a perfecționat talentul sub tutela lui Frederic William Dubois și a lui Louis JeanRichard-dit-Bressel, 2 maeștrii  ceasornicari a căror faima s-a răspândit dincolo de cantonul Neuchatel din Elveția. Primele ceasuri create au fost exportate către America de Sud și America Centrala printr-un intermediar parizian, Lucien Dubois, care a fost singurul cumpărător al lui Nardin pentru 2 ani.

Ulysse Nardin își sărbătorește istoria cu colecția Marine prin producerea unei întregi linii de cronometre marine, care au adus faima companiei din primele zile și care sunt încă foarte prețuite de pasionați și colecționari. Exista o selecție variata de mecanisme, de la un mecanism calendar perpetuu, indicator de rezerva de mers, cronograful, sau calendarul anual cu cronograf și din materiale precum otelul inoxidabil, aur roz, alb și platina.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept