• Ulysse Nardin Marine Chronometer 43MM Ref. 1183-126 watch, silver
  • Ulysse Nardin Marine Chronometer 43MM Ref. 1183-126 watch, silver
  • Ulysse Nardin Marine Chronometer 43MM Ref. 1183-126 watch, silver
  • Ulysse Nardin Marine Chronometer 43MM Ref. 1183-126 watch, silver
  • Ulysse Nardin Marine Chronometer 43MM Ref. 1183-126 watch, silver

Ulysse Nardin

27,480.00 RON

Specifications

Product Code
HP-790
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, Power reserve, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Ulysse Nardin

MODEL: Marine Chronometer 43MM Ref. 1183-126


DETALII MECANISM: automatic “in-house” Ulysse Nardin UN-118, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 50 rubine, 60 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar periferic, data la ora 6, afișaj pentru rezerva de mers la ora 12. Cadran albastru cu cifre romane albe.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul 43 mm, grosime 14,6 mm. Coroana prin refiletare. Etanșeitate 100 metri. Geamuri din safir cristal pe ambele parți. Ceasul este prevazut cu o curea din cauciuc natural cu închidere deployant Ulysse Nardin.

STARE CEAS: Ca nou. Ceasul este însoțit de cutia și actele de proveniență Ulysse Nardin.Ulysse Nardin este o manufactura de ceasuri elvețiene fondata în 1846 în Le Locle, Elveția. Ulysse Nardin a creat ceasuri în aceeași clădire cu sediul în Le Locle, Elveția încă din anul 1865. Din istorie se știe foarte bine ca aceasta companie este cel mai bine cunoscuta pentru fabricarea cronometrelor marine de mare acuratețe furnizate la un moment dat în timpul anilor 1800 pentru mai mult de 50 de flote în lume. Ulysse Nardin a fost numita după fondatorul Ulysse Nardin, un desăvârșit ceasornicar. Nardin s-a calificat în orologerie cu ajutorul tatălui sau, Leonard-Frederic Nardin și și-a perfecționat talentul sub tutela lui Frederic William Dubois și a lui Louis JeanRichard-dit-Bressel, 2 maeștri ceasornicari a căror faima s-a răspândit dincolo de cantonul Neuchatel din Elveția. Primele ceasuri create au fost exportate către America de Sud și America Centrala printr-un intermediar parizian, Lucien Dubois, care a fost singurul cumpărător al lui Nardin pentru 2 ani.

Ulysse Nardin își sărbătorește istoria cu colecția Marine prin producerea unei întregi linii de cronometre marine, care au adus faima companiei din primele zile și care sunt încă foarte prețuite de pasionați și colecționari. Exista o selecție variata de mecanisme, de la un mecanism calendar perpetuu, indicator de rezerva de mers, cronograful, sau calendarul anual cu cronograf și din materiale precum otelul inoxidabil, aur roz, alb și platina.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept