• Ulysse Nardin Marine Diver
  • Ulysse Nardin Marine Diver
  • Ulysse Nardin Marine Diver
  • Ulysse Nardin Marine Diver
  • Ulysse Nardin Marine Diver
  • Ulysse Nardin Marine Diver
  • Ulysse Nardin Marine Diver

Ulysse Nardin

24,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-565
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 300 meters
Complication
Power reserve
Gender
UNISEX
Colour
Silver

Description

MARCA: Ulysse Nardin


MODEL: Marine Diver "Conquer The Ocean"DETALII MECANISM: automatic Ulysse Nardin Cal. UN-26, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 43 rubine, 42 ore rezerva de mers.


AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul scheletonizate si tratate cu superluminova alba, afișaj pentru rezerva de mers la ora 12, data la ora 6. Cadran albastru cu marker orari argintii.


DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul 44 mm, grosime 14.2 mm. Coroana este prevazuta cu filet. Geam din safir cristal. Etanșeitate 300 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din cauciuc natural cu închidere cu deployant din titan Ulysse Nardin.


STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia Ulysse Nardin.
Ulysse Nardin este o manufactura de ceasuri elvețiene fondata în 1846 în Le Locle, Elvetia. Ulysse Nardin a creat ceasuri în aceeași clădire cu sediul în Le Locle, Elvetia încă din anul 1865. Din istorie se știe foarte bine ca aceasta companie este cel mai bine cunoscuta pentru fabricarea cronometrelor marine de mare acuratețe furnizate la un moment dat în timpul anilor 1800 pentru mai mult de 50 de flote în lume.

Ulysse Nardin a fost numita după fondatorul Ulysse Nardin, un desăvârșit ceasornicar. Nardin s-a calificat în orologerie cu ajutorul tatălui sau, Leonard-Frederic Nardin și și-a perfecționat talentul sub tutela lui Frederic William Dubois și a lui Louis JeanRichard-dit-Bressel, 2 maeștri ceasornicari a căror faima s-a răspândit dincolo de cantonul Neuchatel din Elveția. Primele ceasuri create au fost exportate către America de Sud și America Centrala printr-un intermediar parizian, Lucien Dubois, care a fost singurul cumpărător al lui Nardin pentru 2 ani.

Ulysse Nardin își sărbătorește istoria cu colecția Marine prin producerea unei întregi linii de cronometre marine, care au adus faima companiei din primele zile și care sunt încă foarte prețuite de pasionați și colecționari. Exista o selecție variata de mecanisme, de la un mecanism calendar perpetuu, indicator de rezerva de mers, cronograful, sau calendarul anual cu cronograf și din materiale precum otelul inoxidabil, aur roz, alb și platina.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept