• A. Lange & Sohne Saxonia 40.6 MM watch, silver
  • A. Lange & Sohne Saxonia 40.6 MM watch, silver
  • A. Lange & Sohne Saxonia 40.6 MM watch, silver
  • A. Lange & Sohne Saxonia 40.6 MM watch, silver

A. Lange & Söhne

66,500.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1147
Material
White Gold
Movement
Mechanical
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
H M S
Gender
MEN'S
Colour
White Gold

Description

MARCA: A. Lange & Sohne

MODEL: Saxonia 40.6 MM


DETALII MECANISM: mecanic “in-house” Lange Cal. L921.2, 21600 v. p.h., 36 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar periferic la ora 6. Cadran negru mat cu markeri orari argintii aplicați manual.

DETALII EXTERIOR: carcasa din aur alb, diametrul 40.6 mm, grosime 8.6 mm. Geamuri safir cristal pe ambele părți. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator și închidere catarama din aur A. Lange & Sohne.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia A. Lange & Sohne.
Manufactura germana A Lange  & Sohne a fost fondata în anul 1845 de către inginerul Ferdinand Adolph Lange. Imediat după Cel de-Al Doilea Război Mondial fabrica de ceasuri a încetat sa existe și numai istoria a făcut ca, după 40 de ani, sa se nască pentru a doua oara. In următorii 30 de ani A Lange & Sohne și-a redobândit locul în lumea orologeriei. Lange este astăzi în topul producătorilor de ceasuri și se încadrează cu succes în categoria „Premium Haute Horlogerie“, un nivel de competenta tehnica și măiestrie impus și susținut de marile manufacturi elvețiene precum Patek Philippe, Breguet, Audemars Piguet și Vacheron Constantin.


In anul 1994 manufactura  A Lange & Sohne lansează după aproape o de jumătate de secol prima sa colecție de ceasuri de lux, denumita Lange 1. Acest model avea sa devina “iconic” în cadrul colecțiilor viitoare A Lange & Sohne și un succesor de succes al capodoperelor anterioare lansate de Lange.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept