• Audemars Piguet Millenary Blue
  • Audemars Piguet Millenary Blue
  • Audemars Piguet Millenary Blue
  • Audemars Piguet Millenary Blue
  • Audemars Piguet Millenary Blue
  • Audemars Piguet Millenary Blue

Audemars Piguet

26,950.00 RON

Specifications

Product Code
HP-453
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
H M S, Date
Gender
UNISEX
Colour
Silver

Description

MARCA: Audemars Piguet


MODEL: Millenary BlueDETALII MECANISM: automatic “in-house” Audemars Piguet Cal. 2225, 21.600 v.p.h., 37 rubine, 40 ore rezerva de mers.


AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central, data la ora 3, cadran argintiu cu cifre arabe.


DETALII EXTERIOR: carcasa din inox, diametrul 38.5 mm, grosime 7 mm, geam safir cristal tratat antireflex. Etanșeitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea generica având închiderea cu deployant Audemars Piguet.


STARE CEAS: Buna.
Manufactura Audemars Piguet este una dintre cele mai renumite case producătoare de ceasuri și unul dintre cei trei giganti elvețieni. Colaborarea cu cei mai buni fabricanți de mecanisme, precum și folosirea propriei manufacturi a creat de-a lungul timpului minuni orologere. Din trecut și pana acum realizările tehnice de excepție nu au încetat sa apară. In general când se vorbește despre Audemars Piguet, tindem sa ne gândim la modelele colecției Royal Oak (unul dintre cele mai cunoscute modele din lume).

Creațiile Royal Oak își au începuturile în anii 1972 când modelul a fost conceput de către unul dintre cei mai mari designeri de ceasuri elvețiene, Gerald Genta. Cu o forma nemaiîntâlnită pana atunci AP-ul din zilele noastre pare sa fi câștigat pariul cu scepticii care nu ii dădeau prea multe șanse! Colecția Royal Oak și-a pus adânc amprenta în istoria brandului, devenind pentru acesta un model legendar.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept