• Audemars Piguet Royal Oak Chronograph 39MM City of Sails Limited Edition 1250 pcs watch, silver
  • Audemars Piguet Royal Oak Chronograph 39MM City of Sails Limited Edition 1250 pcs watch, silver
  • Audemars Piguet Royal Oak Chronograph 39MM City of Sails Limited Edition 1250 pcs watch, silver

Audemars Piguet

63,700.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1069
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, Chronograph, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Audemars Piguet

MODEL: Royal Oak Chronograph 39MM City of Sails Limited Edition 1250 pcs


DETALII MECANISM: automatic "in-house" AP 2385, 21.600 v.p.h., 37 rubine, 40 ore rezerva de mers. Mecanism compus din 365 piese.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar tratate cu superluminova alba, secundar periferic, contoare cronograf 30 minute și 12 ore, data intre orele 4-5. Cadran gri și negru finisat “guilloche Mega Tapisserie”.

DETALII EXTERIOR: carcasa din inox diametrul 39 mm, bezel octogonal specific colecției Royal Oak, butoane chrono din inox, coroana pe filet. Etanșeitate 100 metri. Geam safir cristal. Ceasul este prevazut cu o curea din cauciuc cu închidere cu deployant Audemars Piguet.

STARE CEAS: Foarte buna.Manufactura Audemars Piguet este una dintre cele mai renumite case producătoare de ceasuri și unul dintre cei trei giganti elvețieni. Colaborarea cu cei mai buni fabricanți de mecanisme, precum și folosirea propriei manufacturi a creat de-a lungul timpului minuni orologere. Din trecut și pana acum realizările tehnice de excepție nu au încetat sa apară. In general când se vorbește despre Audemars Piguet, tindem sa ne gândim la modelele colecției Royal Oak (unul dintre cele mai cunoscute modele din lume).

Creațiile Royal Oak își au începuturile în anii 1972 când modelul a fost conceput de către unul dintre cei mai mari designeri de ceasuri elvețiene, Gerald Genta. Cu o forma nemaiîntâlnita pana atunci AP-ul din zilele noastre pare sa fi câștigat pariul cu scepticii care nu ii dădeau prea multe șanse! Colecția Royal Oak și-a pus adânc amprenta în istoria brandului, devenind pentru acesta un model legendar.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept