• Baume & Mercier Riviera Chronograph 43 MM, watch, silver
  • Baume & Mercier Riviera Chronograph 43 MM, watch, silver
  • Baume & Mercier Riviera Chronograph 43 MM, watch, silver
  • Baume & Mercier Riviera Chronograph 43 MM, watch, silver

Baume et Mercier

7,500.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1479
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, Chronograph, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Baume & Mercier 
MODEL: Riviera Chronograph 43 MM

DETALII MECANISM: automatic Baume & Mercier Cal. 7750, 28.800 v.p.h., 25 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFISAJ SI COMPLICATII: Orarul si minutarul argintii si tratate cu superluminova alba, contor cronograf pentru 30 minute si 12 ore, data la ora 3. Cadran negru mat cu cifre romane albe.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul 43 mm, grosime 14 mm. Geam safir cristal. Etanseitate 100 metri. Ceasul este prevazut cu curea din cauciuc natural B&M cu inchidere deployant B&M.

STARE CEAS: Buna. Manufactura Baume & Mercier a fost fondata in anul 1830, de catre fratii Baume, Louis-Victor si Celestin. Acestia deschid un magazin de ceasuri in orasul Les Bois din cantonul elvetian Jura. Succesul nu intarzie sa apara, inovatiile in cea ce privesc manufacturarea ceasurilor de buzunar sunt cat se poate de interesante pentru acele vremuri si cresc interesul iubitorilor de ceasuri pentru modelele lansate de cei doi frati ceasornicari.
In anul 1918, in echipa manufacturii Baume este adus Paul Mercier. Odata cu aceasta cooptare numele companiei devine Baume & Mercier si pentru prima data in istorie se incepe productia de ceasuri adresate doamnelor.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept