• Bell & Ross Chronograph Ref. BR01-94-S/R-043 watch, black PVD (Physical Vapor Deposition) (case) and yellow gold (bezel)
  • Bell & Ross Chronograph Ref. BR01-94-S/R-043 watch, black PVD (Physical Vapor Deposition) (case) and yellow gold (bezel)

Bell & Ross

14,750.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1015
Material
Black PVD (Physical Vapor Deposition) Coated Stainless Steel (Case) and Yellow Gold (Bezel)
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, Chronograph, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Black PVD (Physical Vapor Deposition) (Case) and Yellow Gold (Bezel)

Description

MARCA: Bell & Ross

MODEL: Chronograph Ref. BR01-94-S/R-043


DETALII MECANISM: automatic Bell & Ross Cal. ETA 2894, 28800 v.p.h., 37 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: orar și minutar, secundar periferic, contoare cronograf pentru 30 minute și 12 ore, data intre orele 4-5. Cadran negru mat markeri orari și cifre arabe albe.

DETALII EXTERIOR: carcasa pătrată din aur și inox 316L tratata PVD, dimensiuni 46X46 mm, grosime 13 mm. Etanșeitate 100 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din aligator cu închidere catarama din aur Bell & Ross.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia și de actele de proveniență Bell&Ross.Manufactura Bell & Ross a fost  înființată în anul 1993, de către doi francezi: Bruno Belamich (Bell) și Carlos A. Rosillo (Ross).

Entuziasmul cu care ceasurile Bell & Ross au fost primite la primul lor târg de ceasuri de la Basel, în 1995, i-a făcut pe creatorii lui sa prindă și mai mult curaj și, în 1997, să reușească să obțină finanțare pentru o manufactură în inima Elveției orologere, în localitatea cu tradiție La-Chaux-de-Fonds.

Poate cel mai bun exemplu îl reprezinta ceasul Bell & Ross BR 03-94, un model inspirat din lumea aeronauticii. Cadranul ce imita indicatoarele de bord ale avionului, fonturile indecșilor și modul lizibil în care arata ora sunt caracteristicile principale ale acestui ceas. Bell & Ross este și o declarație pentru Aventura și, în plus, design-ul nu va putea fi niciodată confundat cu vreun alt model.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept