• Blancpain Fifty Fathoms 45MM Ref. 5015-1130-52 watch, silver
  • Blancpain Fifty Fathoms 45MM Ref. 5015-1130-52 watch, silver
  • Blancpain Fifty Fathoms 45MM Ref. 5015-1130-52 watch, silver

Blancpain

36,400.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1034
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 300 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S

Description

MARCA: Blancpain

MODEL: Fifty Fathoms 45MM Ref. 5015-1130-52


DETALII MECANISM: automatic Blancpain Cal.1315, 21600 v.p.h., 35 rubine, rezerva de mers 120 ore. Mecanism alcătuit din 227 piese individuale.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: orar și minutar tratate cu superluminova, secundar central, data intre orele 4 si 5. Cadran negru mat cu markeri orari și cifre arabe aplicate manual.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul 45 mm, grosime 15.6 mm. Geam safir cristal. Bezel rotativ unidirecțional. Rezistenta la apa 300 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din Kevlar cu închidere catarama Blancpain.

STARE CEAS: Foarte buna.Manufactura Blancpain a fost înființată în anul 1975 și niciodată în istoria sa nu a produs ceasuri cu mecanisme cuarț. Inca de la începuturi Blancpain a contribuit la dezvoltarea orologeriei elvețiene conservând în același timp competentele tradiționale ale fondatorului mărcii. In secolul al XVIII-lea Jehan – Jacques Blancpain a văzut potențialul unei activități complet noi – ceasornicăria. A fondat compania Blancpain în 1735 având atelierul la etajul casei sale din Villeret,. Pana la mijlocul secolului al XIX-lea Blancpain a devenit cea mai importanta firma din Villeret.

Colecția Fifty Fathoms întruchipează pasiunea Blancpain pentru lumea de sub apa care a fost inițial exprimata în 1953 prin apartida primului ceas pentru scafandrii. De atunci, Blancpain a însoțit scafandrii în explorarea și descoperirea frumuseții fragile a oceanelor, astfel contribuind la cunoașterea acestui univers fascinant și la motivația de a îl proteja.


Toate modelele din colecția Fifty Fathoms înfățișează principalele elemente care au clădit reputația modelelor legendare ce au consacrat Blancpain ca fiind arhetipul ceasurilor de scafandru. Același profesionalism este aparent folosit în alegerile făcute în privința designului, dictate de o experiență bogata în domeniul scufundărilor, cu toate riscurile și necesitățile imperioase (urgente).

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept