• Breitling Avenger 43 MM Ref. A17318, watch, silver
  • Breitling Avenger 43 MM Ref. A17318, watch, silver
  • Breitling Avenger 43 MM Ref. A17318, watch, silver
  • Breitling Avenger 43 MM Ref. A17318, watch, silver

Breitling

12,500.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1577
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 300 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Breitling 

MODEL: Avenger 43 MM Ref. A17318

DETALII MECANISM: automatic Breitling Cal. 17, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 25 rubine, rezerva de mers 42 ore.

AFISAJ SI COMPLICATII: Orarul si minutarul sunt tratate cu superluminova alba, secundar central, data la ora 3. Cadran negru mat cu markeri arginti.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox diametrul 43 mm, grosime 15.4 mm. Bezel rotativ unidirectional. Geam din safir cristal. Etanseitate 300 metri. Ceasul este prevazut cu o bratara metalica Breitling.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este insotit de cutia si de actele Breitling.
Breitling este una  dintre cele mai cunoscute manufacturi in domeniul orologer, firma axandu-se in special pe finisaje de exceptie si pe o calitate excelenta a mecanismelor. O caracteristica a marcii este fabricarea asa-numitelor “tool watches” (ceasuri instrument). Breitling a fost una din manufacturile care au colaborat la conceperea primului cronograf automatic.

Colectia Superocean se caracterizeaza prin carcasele solide si mecanismele performante folosite de-a lungul timpului. Breitling a ales culoarea neagra a cadranului pentru a-i conferi ceasului un caracter aparte, care sa imbine stilul si eleganta cu performanta si indrazneala.

Pe langa designul modelului, cei de la Breitling se mandresc si cu rezistenta la apa a ceasului, acesta ramanand intact pana la o adancime de 300 de metri.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept