• Breitling Chronomat 41MM B01 REF. AB0140, watch, silver
  • Breitling Chronomat 41MM B01 REF. AB0140, watch, silver
  • Breitling Chronomat 41MM B01 REF. AB0140, watch, silver

Breitling

22,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1537
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 500 meters
Complication
Chronograph, H M S, Date
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Breitling 
MODEL: Chronomat 41MM B01 REF. AB0140

DETALII MECANISM: automatic Breitling B01, certificat C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 47 rubine, 70 ore rezerva de mers.

AFISAJ SI COMPLICATII: Orar, minutar, secundar periferic, contoare cronograf pentru 30 minute si 12 ore. Cadran negru mat cu indexe orare argintii.

DETALII EXTERIOR: carcasa din inox finisata lucios diametrul 41 mm, grosime 17 mm. Bezel rotativ unidirectional. Geam safir cristal dublu tratat antireflex. Etanseitate 500 metri. Ceasul este prevazut cu o bratara din inox “Pilot” finisata lucios.

STARE CEAS: Foarte buna. Pachet complet, continand cutia si actele de provenienta Breitling.
Una din cele mai cunoscute marci in domeniul orologer este Breitling, firma care se axeaza in special pe finisaje de exceptie si pe o calitate excelenta a mecanismelor. O caracteristica a marcii este fabricarea asa-numitelor “tool watches” (ceasuri instrument). Breitling a fost una din manufacturile care au colaborat la conceperea primului cronograf automatic.

Modelul Chronomat a fost primul ceas de aviatie produs de Breitling ceasul fiind patentat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, mai exact in anul 1941. Dupa razboi modelul Chronomat a continuat să fie produs în mai multe forme, inclusiv o versiune a primului ceas cronograf automatic la sfarsitul anilor 1960 si un cuart non-cronograf in anii 1970.

Incepand cu anii 1980 Breitling a schimbat design-ul modelului Chronomat, inlocuind forma si complicatiile specifice unui ceas de aviatie cu unul cu design sport contemporan. Cu o istorie de peste 60 de ani, Chronomat culege laurii succesului, dovedindu-se cel mai popular model Breitling comercializat in prezent.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept