• Breitling Colt Chronograph REF. A13388 watch, silver
  • Breitling Colt Chronograph REF. A13388 watch, silver
  • Breitling Colt Chronograph REF. A13388 watch, silver
  • Breitling Colt Chronograph REF. A13388 watch, silver

Breitling

13,050.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1195
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 200 meters
Complication
Date, Chronograph, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Breitling

MODEL: Colt Chronograph REF. A13388


DETALII MECANISM: automatic cronograf Breitling Cal. 13, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 25 rubine, 48 ore rezervă de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul sunt argintii și tratate cu superluminova, secundar periferic, contoare cronograf pentru 30 minute și 12 ore, data la ora 3. Cadran negru mat cu marker orari tratați cu superluminova. 

DETALII EXTERIOR: carcasă rotundă din inox, diametrul 44 mm, grosime 15.1 mm.  Bezel rotativ unidirecțional, geam safir cristal. Etanșeitate 200 metri. Brățară finisată satinat din inox “Professional III” Breitling.

STARE CEAS: Foarte bună.Breitling este una dintre cele mai cunoscute manufacturi în domeniul orologer, firma axându-se în special pe finisaje de excepție și pe o calitate excelenta a mecanismelor. O caracteristica a mărcii este fabricarea asa-numitelor “tool watches” (ceasuri instrument). Breitling a fost una din manufacturile care au colaborat la conceperea primului cronograf automatic.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept