• Breitling Hercules Chronograph 45MM Ref. A39363 watch, silver

Breitling

12,100.00 RON

Specifications

Product Code
HP-975
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Chronograph, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Breitling

MODEL: Hercules Chronograph 45MM Ref. A39363


DETALII MECANISM: automatic Breitling Cal. 39, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 38 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul argintii tratate cu superluminova alba, secundar periferic la ora 3, contor cronograf pentru 60 minute la ora 6, afișaj pentru 24 ore la ora 9. Cadran gri cu markeri orari arginti.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul 45 mm, grosime 15.7 mm. Bezel rotativ bidirectional. Geam safir cristal. Etanșeitate 100 metri. Ceasul este prevazut cu o brățară metalica finisata satinat Breitling.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia și actele de proveniența Breirling. 
Breitling este una  dintre cele mai cunoscute manufacturi in domeniul orologer, firma axându-se in special pe finisaje de excepție și pe o calitate excelenta a mecanismelor. O caracteristica a mărcii este fabricarea asa-numitelor “tool watches” (ceasuri instrument). Breitling a fost una din manufacturile care au colaborat la conceperea primului cronograf automatic.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept