• Breitling Navitimer B01 Ref AB0137, watch, silver
  • Breitling Navitimer B01 Ref AB0137, watch, silver
  • Breitling Navitimer B01 Ref AB0137, watch, silver
  • Breitling Navitimer B01 Ref AB0137, watch, silver
  • Breitling Navitimer B01 Ref AB0137, watch, silver

Breitling

27,600.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1500
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
Chronograph, H M S, Date
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Breitling
MODEL: Navitimer B01 Ref AB0137

DETALII MECANISM: automatic “in-house” Breitling Cal. B01, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 47 rubine, 70 ore rezerva de mers.

AFISAJ SI COMPLICATII: orar si minutar tratate cu superluminova, contoare cronograf pentru 30 minute si 12 ore, data la ora 6. Cadran albastru cu markeri orari argintii.

DETALII EXTERIOR: carcasa din inox, diametrul 46 mm, grosime 14.6 mm, bezel rotativ bidirectional. Geamuri safir cristal pe ambele parti. Etanseitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu sistem de inchidere deployant Breitling.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este insotit de cutia si actele de provenienta Breitling.
Breitling este una  dintre cele mai cunoscute manufacturi in domeniul orologer, firma axandu-se in special pe finisaje de exceptie si pe o calitate excelenta a mecanismelor. O caracteristica a marcii este fabricarea asa-numitelor “tool watches” (ceasuri instrument). Breitling a fost una din manufacturile care au colaborat la conceperea primului cronograf automatic.

Ceasurile de aviatie Breitling au fost create in anul 1930, ele fiind printre cele mai ravnite instrumente de masurare a timpului pentru piloti, navigatori, dar si pentru colectionari si pasionati. Colectia Navitimer reprezinta varful de lance al modelelor “Aviator” contemporane iar manufactura Breitling este indubitabil un reper in alegerea unui ceas instrument de calitate.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept