• Breitling Transocean Day-Date Ref. A45310 watch, silver
  • Breitling Transocean Day-Date Ref. A45310 watch, silver
  • Breitling Transocean Day-Date Ref. A45310 watch, silver

Breitling

12,700.00 RON

Specifications

Product Code
HP-935
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Day-Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Breitling

MODEL: Transocean Day-Date Ref. A45310


DETALII MECANISM: automatic Breitling Cal. 45, C.O.S.C, 28.800 v.p.h., 25 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul argintii tratate cu superluminova, secundar central, afișaj pentru data la ora 3 și pentru ziua săptămânii la ora 12. Cadran argintiu cu markeri orari argintii.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul carcasei 43 mm, grosime 12.8 mm. Geam safir cristal. Etanșeitate 100 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele cu închidere catarama Breitling.

STARE CEAS: Foarte buna.Breitling este una  dintre cele mai cunoscute manufacturi în domeniul orologer, firma axându-se în special pe finisaje de excepție și pe o calitate excelenta a mecanismelor. O caracteristica a mărcii este fabricarea asa-numitelor “tool watches” (ceasuri instrument). Breitling a fost una din manufacturile care au colaborat la conceperea primului cronograf automatic.


Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept