• Cartier Pasha Seatimer 40 MM Ref. 2790 watch, silver
  • Cartier Pasha Seatimer 40 MM Ref. 2790 watch, silver
  • Cartier Pasha Seatimer 40 MM Ref. 2790 watch, silver
  • Cartier Pasha Seatimer 40 MM Ref. 2790 watch, silver
  • Cartier Pasha Seatimer 40 MM Ref. 2790 watch, silver

Cartier

14,900.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1206
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Cartier

MODEL: Pasha Seatimer 40 MM Ref. 2790


DETALII MECANISM: automatic Cartier cal.049, 28.800 v.p.h., 21 rubine, 42 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul tratate cu superluminova alba, secundar central, data intre orele 4 și 5. Cadran argintiu cu cifre arabe și markeri orari negri.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox diametrul 40 mm, grosime 12.2 mm, coroana din inox cu cabochon safir. Bezel rotativ unidirecțional. Geam din safir cristal. Etanșeitate 100 metri. Brățară din inox finisata satinat Cartier.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit cutia și actele de proveniență Cartier.Perceputa pe piață ca un fin creator de moda, firma Cartier creează din ce în ce mai mult și în domeniul orologer. Colaborarea  cu Jaeger LeCoultre precum și munca de cercetare din manufactura proprie au dat roadele  scontate.

Printre cele mai noi creații Cartier enumeram: Rotonde de Cartier Cadran Lové Tourbillon (Cartier 9458 MC), Calibre de Cartier chronograph (Cartier 1904-CH MC), Santos 100 Skeleton, etc...


Pasha este prima colecție de ceasuri rezistente la apa din istoria manufacturii Cartier și a inclus pana în anii 1980 exclusiv modele bărbătești. Denumirea colecției provine de la Pasa din Marrakech, client fidel al Cartier, care în 1930 a cerut un model care sa poată fi purtat și în piscina. Colecția are câteva elemente definitorii, precum carcasa rotunda, cele patru cifre arabe care marchează cele patru puncte cardinale sau coroana care are forma cupolei unei moschei.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept