• Cartier Tank Francaise Chronoflex Two-Tone watch, two-tone (bi-colored) silver and yellow gold
  • Cartier Tank Francaise Chronoflex Two-Tone watch, two-tone (bi-colored) silver and yellow gold
  • Cartier Tank Francaise Chronoflex Two-Tone watch, two-tone (bi-colored) silver and yellow gold

Cartier

12,900.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1027
Material
Stainless Steel
Movement
Quartz
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
Date, Chronograph, H M
Gender
LADIES
Colour
Two Tone (Bi - colored) Silver and Yellow Gold

Description

MARCA: Cartier

MODEL: Tank Francaise Chronoflex Two-Tone


DETALII MECANISM: cuarț elvețian Cartier 212P.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar tip spada, data la ora 6, contoare cronograf pentru 30 minute și 12 ore. Cadran crem cu cifre romane negre.

DETALII EXTERIOR: carcasa rectangulara confecționată din inox, diametrul 29X36 mm, grosime 7.6 mm. Coroana din aur cu “cabochon” safir albastru. Brățară finisata satinat și lucios din aur și inox. Geam safir cristal. Etanșeitate 30 metri.

STARE CEAS: Foarte buna.Manufactura Cartier își are originile începând cu anii 1888. In timp colaborarea dintre Louis Cartier și Edmond Jaeger a pus bazele apariției unor creații din ce în ce mai interesante și mai complicate pentru acele vremuri. Casa de ceasuri și bijuterii ajungând în final sa facă parte din elita orologeriei elvețiene.

Colecția Tank a fost realizata de manufactura Cartier în anul 1917. Designul modelelor Tank a fost inspirat de la tancurile Renault folosite în Primul Război Mondial pe Frontul de Vest, iar ceasul prototip a fost încredințat de Louis Cartier generalului american John Pershing. Liniile sale și proporțiile sunt similare cu cele ale tancurilor aflate în lupta în timpul Primului Război Mondial. Ceasul este în același timp atât un pătrat cât și un dreptunghi, iar brățara sa este perfect integrata în laterale verticale numite "brancards".

Încă de la începuturile sale în 1917, nenumărate variante au fost create de Cartier, inclusiv Tank Louis în 1922, Tank Americane în 1989 și Tank Francaise in 1996.

Cartier Tank a devenit unul dintre cele mai râvnite ceasuri de mana din toate timpurile și a înfrumusețat încheieturile unor doamne, precum: Jackie Kennedy, Prințesa Diana, Michelle Obama și multe altele.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept