• Cartier Tank Française Ref. 2384 Small Size watch, silver
  • Cartier Tank Française Ref. 2384 Small Size watch, silver
  • Cartier Tank Française Ref. 2384 Small Size watch, silver
  • Cartier Tank Française Ref. 2384 Small Size watch, silver
  • Cartier Tank Française Ref. 2384 Small Size watch, silver

Cartier

9,100.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1127
Material
Stainless Steel
Movement
Quartz
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
H M
Gender
LADIES
Colour
Silver

Description

MARCA: Cartier

MODEL: Tank Française Ref. 2384 Small Size


DETALII MECANISM: cuarț elvețian Cartier.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar.  Cadran argintiu cu cifre romane negre.

DETALII EXTERIOR: carcasă rectangulară confecționată din inox, dimensiuni 20X25 mm, grosime 6.6 mm. Coroană din inox cu “cabochon” safir albastru. Geam safir cristal. Etanșeitate 30 metri. Ceasul este prevăzut cu o brățară finisată satinat și lucios Cartier.

STARE CEAS: Foarte bună. Ceasul este însoțit de cutia Cartier.Manufactura Cartier își are originile începând cu anii 1888. În timp colaborarea dintre Louis Cartier și Edmond Jaeger a pus bazele apariției unor creații din ce în ce mai interesante și mai complicate pentru acele vremuri. Casa de ceasuri și bijuterii ajungând în final sa facă parte din elita orologeriei elvețiene.

Colecția Tank a fost realizata de manufactura Cartier în anul 1917. Designul modelelor Tank a fost inspirat de la tancurile Renault folosite în Primul Razboi Mondial pe Frontul de Vest, iar ceasul prototip a fost încredințat de Louis Cartier generalului american John Pershing. Liniile sale și proporțiile sunt similare cu cele ale tancurilor aflate în lupta în timpul Primului Război Mondial. Ceasul este în același timp atât un pătrat cât și un dreptunghi, iar brățara sa este perfect integrata în laterale verticale numite "brancards".

Încă de la începuturile sale în 1917, nenumărate variante au fost create de Cartier, inclusiv Tank Louis în 1922, Tank Americane în 1989 și Tank Francaise în 1996.


Cartier Tank a devenit unul dintre cele mai râvnite ceasuri de mana din toate timpurile și a înfrumusețat încheieturile unor doamne, precum: Jackie Kennedy, Prințesa Diana, Michelle Obama și multe altele.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept