• Chopard Happy Diamonds Ref. 5196 watch, yellow gold
  • Chopard Happy Diamonds Ref. 5196 watch, yellow gold

Chopard

26,950.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1128
Material
Yellow Gold
Movement
Quartz
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
H M
Gender
LADIES
Colour
Yellow Gold

Description

MARCA: Chopard

MODEL: Happy Diamonds Ref. 5196


DETALII MECANISM: cuarț elvețian.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul din aur. Cadran auriu cu logo-ul manufacturii Chopard la ora 12.

DETALII EXTERIOR: carcasa din aur galben cu diamante naturale (0.98 ct), diametrul carcasei 26 mm, grosime 5.1 mm. Intre geamurile ceasului sunt încasetate 7 diamante naturale. Geamuri din safir cristal. Etanșeitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o brățară din aur galben Chopard.

STARE CEAS: Foarte buna.
Chopard este deopotriva o firma de bijuterii cât și una dintre cele mai extravagante firme producătoare de ceasuri. In domeniul orologer, Chopard are propria manufactura care proiectează și realizează unele dintre cele mai frumoase și exotice mecanisme.


De 20 de ani, ceasurile Happy Sport sunt îndrăgite de iubitorii de modele neconvenționale, contemporane și cu detalii subtile. In anul 1993 Caroline Scheufele a creat primul ceas Happy Sport. Deși de-a lungul timpului designul a fost păstrat cu strictețe, modele ca Happy Beach, Happy Spirit sau Mystery Pink au avut succes pe piață. Ceasornicarii brandului au păstrat tradițiile colecției pe care le-au îmbogățit treptat cu o varietate de culori și detalii rar întâlnite în domeniul orologer.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept