• Eterna Tangaroua Moon-Phase Triple Date Chronograph watch, silver
  • Eterna Tangaroua Moon-Phase Triple Date Chronograph watch, silver
  • Eterna Tangaroua Moon-Phase Triple Date Chronograph watch, silver
  • Eterna Tangaroua Moon-Phase Triple Date Chronograph watch, silver

Eterna

9,700.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1059
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
Anual calendar, Chronograph, H M S, Moon Phase, AM/PM Indicator
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Eterna

MODEL: Tangaroua Moon-Phase Triple Date Chronograph


DETALII MECANISM: automatic Eterna Cal. ETA 7751, 28800 v.p.h., 25 rubine, 48 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orarul și minutarul sunt tratate termic, secundar periferic, contoare cronograf pentru 30 minute și 12 ore, afișaj am/pm, fazele lunii; calendar cu indicații pentru data, ziua săptămânii și luna. Cadran gri cu marker orari tratați cu superluminova alba.

DETALII EXTERIOR: Carcasa rotunda din inox diametrul 42 mm, grosime 14.7 mm. Geamuri din safir cristal pe ambele părți. Etanșeitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu sistemul de închidere catarama Eterna.

STARE CEAS: Ca nou. Ceasul este însoțit de cutia și actele de proveniență Eterna.Eterna ocupa un loc foarte important în istoria ceasornicăriei. Doar pentru a menționa două inovații, luați în considerare faptul că Eterna a introdus soluția rulmenților cu bile care este utilizată și astăzi la mișcările automate și că ETA, cel mai mare producător de mecanisme de ceasuri elvețiene (astăzi face parte din Swatch Group), a fost fondată de Eterna.

Dar mai sunt multe de descoperit. Vă invităm să ne urmați în timp ce călătorim prin timpuri din secolul al XVIII-lea până în zilele noastre.

Povestea mărcii a început în 1856 când dr. Joseph Girard și Urs Schild, au realizat că, odată cu apariția industriei elvețiene a ceasurilor, exista o mare oportunitate pentru o companie care produce mecanisme. Au înființat fabrica de mecanisme (ébauche în franceză) „Dr. Girard & Schild” în Grenchen (canton al Solothurnului) și în curând au început să producă atât mecanisme semifinite (în franceză ébauches brutes), cât și mecanisme de ceas complet finisate (ébauches blanc-roulant ).

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept