• Franck Muller Cintree Curvex Casablanca Ref. 2852 C SAHARA watch, silver
  • Franck Muller Cintree Curvex Casablanca Ref. 2852 C SAHARA watch, silver
  • Franck Muller Cintree Curvex Casablanca Ref. 2852 C SAHARA watch, silver

Franck Muller

14,100.00 RON

Specifications

Product Code
HP-978
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: Franck Muller

MODEL: Cintree Curvex Casablanca Ref. 2852 C SAHARA


DETALII MECANISM: automatic Franck Muller Cal. 2800, 28800 v.p.h., 21 rubine, 42 ore rezerva de mers. Automatul este confecționat din platina 950. Mecanism decorat Côtes de Genève.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orar si minutar, secundar central. Indicatoare tratate cu superluminova verde. Cadran alb cu cifre arabe tratate cu superluminova verde.

DETALII EXTERIOR: carcasa ''tonneau'' din inox dimensiuni 31X37 mm, grosime 10 mm. Geam safir cristal. Etanșeitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu închidere catarama Franck Muller.

STARE CEAS: Foarte buna.
Franck Muller este unul din brand-urile atât de cunoscute in lumea buna a ceasurilor, încât in mod normal nu are nevoie de nici o prezentare. Unul din cei mai buni ceasornicari ai tuturor timpurilor creează și lucrează pentru acest brand, iar ceasurile acestui creator sunt foarte întâlnite in lumea show-biz-ului.

Franck Muller este o marca asociata cu luxul in general, dar din ce in ce mai mult începe sa fie asociata și cu imaginea ceasurilor de cea mai buna calitate.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept