• Franck Muller Master Banker REF. 6850 MB 3-Timezone
  • Franck Muller Master Banker REF. 6850 MB 3-Timezone
  • Franck Muller Master Banker REF. 6850 MB 3-Timezone
  • Franck Muller Master Banker REF. 6850 MB 3-Timezone

Franck Muller

35,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1578
Material
White Gold
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
Date, H M S, GMT (displays 2 time zones)
Gender
MEN'S
Colour
White Gold

Description

MARCA: Franck Muller 
MODEL: Master Banker REF. 6850 MB 3-Timezone

DETALII MECANISM: Automatic Franck Muller Cal. 2800, 28800 v.p.h., 21 rubine, 42 ore rezerva de mers. Rotorul este confectionat din platina PT950. Mecanism decorat Côtes de Genève.
AFISAJ SI COMPLICATII: Orar si minutar, secundar central, data la ora 3, afisaj dublu GMT reglabil independent din coroana. Cadran argintiu decorat ''guilloche'' cu cifre arabe negre.

DETALII EXTERIOR: carcasa ''tonneau'' din aur alb 18k, diametrul 34X47 mm, grosime 11 mm. Geam safir cristal. Etanseitate 30 metri. Ceasul are o curea din piele de aligator Franck Muller, cu inchidere deployant din aur alb 18k Franck Muller.

STARE CEAS: Foarte buna. 
Franck Muller este unul din brand-urile atat de cunoscute in lumea buna a ceasurilor, incat in mod normal nu mai are nevoie de nici o prezentare. Unul din cei mai buni ceasornicari ai tuturor timpurilor creeaza si lucreaza pentru acest brand, iar ceasurile acestui creator sunt foarte intalnite in lumea show-biz-ului.


Franck Muller este o marca asociata cu luxul in general, dar din ce in ce mai mult incepe sa fie asociata si cu imaginea ceasurilor de cea mai buna calitate.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept