• Harry Winston Avenue Dimond Ref. 310/LQW watch, white gold
  • Harry Winston Avenue Dimond Ref. 310/LQW watch, white gold
  • Harry Winston Avenue Dimond Ref. 310/LQW watch, white gold
  • Harry Winston Avenue Dimond Ref. 310/LQW watch, white gold

Harry Winston

60,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1347
Material
White Gold
Movement
Quartz
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
H M S
Gender
LADIES
Colour
White Gold

Description

MARCA: Harry Winston

MODEL: Avenue Diamond Ref. 310/LQW


DETALII MECANISM: cuart elvetian.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar periferic la ora 6. Cadran ‘mother of pearl” cu markeri ai cifre arabe negre.

DETALII EXTERIOR: carcasa din aur alb cu diamante, dimensiuni 21x36 mm, grosime 6.4 mm. Geam safir cristal. Etanșeitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o brățară din inox finisata lucios Rado.

STARE CEAS: Buna. Ceasul este prevăzut cu o curea din piele cu închidere deployant din aur alb Harry Winston.Manufactura Harry Winston este considerată una dintre cele mai prestigioase case de bijuterii din lume, Harry Winston este o companie fondată în anul 1932, în New York. Însuşi Harry Winston, un bijutier înnăscut si un om de afaceri intuitiv şi un filantrop dedicat, a pus bazele unei case care avea să stabilească un tipar de excepţie în materie de bijuterii fine şi orologerie high-end. Astăzi, primul magazin din Fifth Avenue serveşte drept lăcaş a celor mai inovatoare opere de artă destinate unei clientele selecte, ce va transmite istoria unui brand din generaţie în generaţie, asemenea unui patrimoniu.


Colecţia Avenue a fost inspirată de celebra stradă Fifth Avenue şi surprinde arhitectura şi stilul oraşului New York, casa primului magazin Harry Winston. Liniile clasice şi forma dreptunghiulară a cadranului amintesc de elementele decorative ale perioadei Art Deco, epocă în care Harry Winston a pus bazele casei orologere cu acelaşi nume. Una dintre caracteristicile extraordinare ale modelelor iconice este abilitatea acestora de a rezista la proba timpului, continuând totuşi să evolueze. Colecţia Avenue reinventează timpul şi ilustrează încă o dată explozia creativă declanşată prin colaborarea echipei de designeri şi ceasornicari Harry Winston cu geniul individual al unui mare creator.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept