• Hublot King Power Diver 4000M Zegg&Cerlati Limited 21 pcs watch, black
  • Hublot King Power Diver 4000M Zegg&Cerlati Limited 21 pcs watch, black
  • Hublot King Power Diver 4000M Zegg&Cerlati Limited 21 pcs watch, black
  • Hublot King Power Diver 4000M Zegg&Cerlati Limited 21 pcs watch, black

Hublot

67,500.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1162
Material
Carbon and Black Ceramic
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 4000 meters
Complication
Date, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Black

Description

MARCA: Hublot

MODEL: King Power Diver 4000M Zegg&Cerlati Limited 21 pcs 


DETALII MECANISM: automatic Hublot HUB 21, 28.800 v.p.h., 42 ore rezervă de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar argintii, secundar central skeletonizat, data la ora 3. Cadran albastru confecționat din jeans cu markeri orari argintii aplicați manual.

DETALII EXTERIOR:  carcasă rotundă din carbon și ceramică neagră cu bezelul din ceramică având inserții din carbon. Diametrul carcasei 48 mm, grosime 22.1 mm. Coroana din inox pvd este prevazută cu filet. Geam safir cristal. Etanșeitate 4000 metri. Ceasul este prevăzut cu o curea din cauciuc natural având sistem de închidere cu cataramă Hublot.

STARE CEAS: Foarte bună.Hublot a fost fondata în anul 1980 de către Carlo Crocco, însa în prezent compania operează ca o filială deținută integral de LVMH Franța. Cum toate piesele Hublot sunt extravagante și iconice, în anul 2012 Hublot plusează la capitolul cel mai scump ceas de mana, creație 100% Hublot printr-o piesa unica denumita sugestiv: "Hublot US $ 5 MILLION ". Mișcarea anului 2004 a fost aducerea în staff-ul managerial a unui "greu" din grupul Swatch, Jean-Claude Biver, care devine CEO Hublot și lansează la Basel, în aprilie 2005, colecția "Big Bang" cronograf. Acesta a fost un succes imediat și comenzile au crescut de trei ori într-un an. Câteva luni mai târziu, în noiembrie 2005, ceasul este recunoscut ca un succes la scara mondiala și primește cele mai importante premii ale industriei orologere.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept