• IWC Ingenieur 7 days watch, silver
  • IWC Ingenieur 7 days watch, silver
  • IWC Ingenieur 7 days watch, silver
  • IWC Ingenieur 7 days watch, silver
  • IWC Ingenieur 7 days watch, silver
  • IWC Ingenieur 7 days watch, silver

IWC-   Shaffhausen

28,000.00 RON

Specifications

Product Code
HP-684
Material
Stainless Steel
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 100 meters
Complication
Date, Power reserve, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: IWC

MODEL: Ingenieur 7 days


DETALII MECANISM: automatic “in-house” IWC Cal. 51113, 21.600 v.p.h., 42 rubine, 168 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ SI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar central, data la ora 6. Cadran negru mat finisat “guilloche” cu markeri orari și cifre arabe argintii tratate cu superluminova alba.

DETALII EXTERIOR: carcasa din inox diametrul 45.5 mm, grosime 14.5 mm. Geamuri safir cristal pe ambele parți. Etanșeitate 100 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator cu catarama IWC.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este însoțit de cutia și actele de proveniența IWC.Compania fondata de către ceasornicarul american Florentine Ariosto Jones in anul 1868 in Schaffhausen, Elveția, sub denumirea IWC (International Watch Company) este și a fost o manufactura in toată puterea cuvântului. In întreaga sa existenta firma a continuat sa creeze și sa inventeze mecanisme, una dintre cele mai cunoscute realizări îl reprezinta sistemul Pellaton de armare automata, inventator fiind directorul tehnic IWC Albert Pellaton.

Inca de la început, manufactura IWC s-a remarcat prin calitate și inventivitate. Odata cu trecerea timpului, lucrurile au evoluat in bine, firma s-a mărit și s-a modernizat, ajungând sa proiecteze și sa producă azi adevărate opere de arta in domeniul orologer.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept