• IWC Portofino 8 Days Ref. IW510106 watch, silver
  • IWC Portofino 8 Days Ref. IW510106 watch, silver
  • IWC Portofino 8 Days Ref. IW510106 watch, silver

IWC-   Shaffhausen

28,900.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1080
Material
Stainless Steel
Movement
Mechanical
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
Date, Power reserve, H M S
Gender
MEN'S
Colour
Silver

Description

MARCA: IWC


MODEL: Portofino 8 Days Ref. IW510106DETALII MECANISM: mecanic “in-house” IWC Cal. 59210, 28.800 v.p.h., 30 rubine, 192 ore rezerva de mers.

AFIȘAJ ȘI COMPLICAȚII: Orar și minutar, secundar periferic, data la ora 3, afișaj pentru rezerva de mers intre orele 7 și 9. Cadran albastru cu markeri orari arginti.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din inox, diametrul 45 mm, grosime 12 mm. Geamuri din safir cristal pe ambele parți. Etanșeitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator IWC cu sistem de închidere catarama  IWC.

STARE CEAS: Foarte buna. Pachetul ceasului conține cutia și actele de proveniență IWC.Compania a fost fondata de ceasornicarul american Florentine Ariosto Jones în anul 1868 în Schaffhausen, Elveția, sub denumirea IWC (International Watch Company). In întreaga sa existenta manufactura a continuat sa creeze si sa inventeze mecanisme, una dintre cele mai cunoscute realizări îl reprezinta sistemul Pellaton de armare automata, inventator directorul tehnic IWC, Albert Pellaton.

Inca de la început, manufactura IWC s-a remarcat prin calitate și inventivitate. Odată cu trecerea timpului, lucrurile au evoluat în bine, firma s-a mărit și s-a modernizat, ajungând sa proiecteze și sa producă azi adevărate opere de arta în domeniul orologer.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept