• IWC Portuguese Perpetual Calendar 7 days REF. IW502103, watch, rose gold
  • IWC Portuguese Perpetual Calendar 7 days REF. IW502103, watch, rose gold
  • IWC Portuguese Perpetual Calendar 7 days REF. IW502103, watch, rose gold
  • IWC Portuguese Perpetual Calendar 7 days REF. IW502103, watch, rose gold

IWC-   Shaffhausen

77,500.00 RON

Specifications

Product Code
HP-1548
Material
Rose Gold
Movement
Automatic
Water Resistant
Up to 30 meters
Complication
Date, Day-Date, Perpetual calendar, Power reserve, H M S, Moon Phase
Gender
MEN'S
Colour
Rose Gold

Description

MARCA: IWC 
MODEL: Portuguese Perpetual Calendar 7 days REF. IW502103

MECANISM: automatic “in-house” IWC Cal. 50611, 28.800 v.p.h, 66 rubine, 168 ore rezerva de mers.

AFISAJ SI COMPLICATII: Orar si minutar in forma de spada, secundar periferic si ziua saptamanii la ora 9, afisaj pentru rezerva de mers si data la ora 3, afisaj pentru luna la ora 6 si fazele lunii la ora 12. Cadranul negru cu cifre arabe aurii aplicate manual.

DETALII EXTERIOR: carcasa rotunda din aur rosu, diametrul 44.3 mm, grosime 15.6 mm. Geamuri safir cristal pe ambele parti. Etanseitate 30 metri. Ceasul este prevazut cu o curea din piele de aligator IWC si inchidere deployant din aur IWC.

STARE CEAS: Foarte buna. Ceasul este insotit de cutia de service IWC.
Compania fondata de catre ceasornicarul american Florentine Ariosto Jones in anul 1868 in Schaffhausen, Elvetia, sub denumirea IWC (International Watch Company) este si a fost o manufactura in toata puterea cuvantului. In intreaga sa existenta, firma a continuat sa creeze si sa inventeze mecanisme, una dintre cele mai cunoscute realizari fiind reprezentata de sistemul Pellaton de armare automata, avandu-l ca inventator pe directorul tehnic IWC Albert Pellaton.

Inca de la inceput, manufactura IWC s-a remarcat prin calitate si inventivitate. Odata cu trecerea timpului, lucrurile au evoluat in bine, firma s-a marit si s-a modernizat, ajungand sa proiecteze si sa produca azi adevarate opere de arta in domeniul orologer.

In anul 1939 IWC lanseaza colectia Portugieser. IWC a dedicat colectia Portugieser marilor exploratori care au cutreierat marile si oceanele lumii pentru descoperirea de noi teritorii.

Utilizăm module cookie pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă oferi publicitate relevantă. Vizitați politica de confidențialitate pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre privind folosirea modulelor cookie Accept